2777
2789

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم اونایی که میدونن جواب  بدن

من یه قسمت سریال عروس استانبول رو ندیدم

نفهمیدم چرا و چجوری ثریا شد همه کاره خونه؟ اسما سلطان گفت؟ حالا چرا انقدر غر میزنه و میگه به کارا نمیرسم؟؟؟  مگه چه کاری اضافه شده

دوستای گلم عاجزانه خواهش میکنم کسایی که این سریال رو نمیبینن جوابمو ندن و نگن این سریالا چیه و از این حرفا...ممنون

اسما الزایمر داره 

یجورایی ثریا اداره امور رو دستش گرفته تا ایما بیشتر فرصت استراحت و به خودش رسیدن داشته باشه اما بعدا اسماسلطان خودش ناراحت میشه از اینکه حس میکنه اداره امور خونه از دستش رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسما الزایمر داره  یجورایی ثریا اداره امور رو دستش گرفته تا ایما بیشتر فرصت استراحت و به خودش ...

ممنون عزیزم

ولی خودمونیم خیلی مسخره است که مدیریت خونه رو انقدر بزرگ جلوه میدن. اونم وقتی تعداد اعضای خانواده با تعداد خدمتکارا تقریبا برابره

ثریا هی میگه خدا کنه از عهده ش بربیام😐😐