2777
2789
عنوان

چه جوری میشه زود حامله بشم!؟

177 بازدید | 9 پست

دوستان من پریودم همیشه دو،سه روز عقب میفته،چه جوری باید زمان دقیق تخمک گذاریم رو بفهمم،واینکه راهکاری برای اینکه زودتر باردار بشم ندارین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالی و استرس نداشتن

عین حرف دکترمه

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
استرس ک خیلی دارم 

خب پس دلیل اصلیش همونه

دکتر من حتی اعتقادی به کیت و سایز فولیکول و ... نداره 

خودمن الان باردارمو اونم تو شرایطی که هیچ فولیکولی نداشته بودم دکترم گف تخمک گذاریت دیرتر بوده! و تو سونو نشون نداده

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
یعنی ۲۰پریود شدم تخمک گذاریم کی میشه!؟

بین پنجم تا هشتم.. این سه چهارروز رو هرشب اقدام کن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖