2777
2789
عنوان

میخوام دردودل کنم بیاین لطفا

293 بازدید | 59 پست

خانوما خیلی حرصم میگیره ازمادرشوهرم نزدیک90سالشه خیلی لی ب لالای شوهرم میذاره انگار بچه دوسالست شوهرم.میریم خونشون همش میگه مهدی چای بیارم برات مهدی سیرنشدی ازغذا مهدی بخوردیگ مهدی سرمانخوری فک کن بمنم نمیگ هیچی فقط ب شوهرم شایدیباربمن تعارف کنه اونم بخاطراینک ضایع نباشه.خیلی رفته رومخم.هرکاریم داشته باشه ب شوهرمن میگه انگار غلامه سینه چاکشه.خیلی رومخمه.ب همه چیه من کارداره.ب بچه داری ب حجاب ب شوهرداری.

تازه داریم میریم توساختمونشون موندم باهاش چطوربرخوردکنم سنشم بالاس قلبشم مریضه خودم مخ ندارم حالا یکی دیگ بیاد بره رومخم.این تعارفای حال بهم زنیش ب شوهرم خیلی رومخمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا من حساس نیستم، اخه مادر شوهرم هم همینجوره، ولی من ناراحت نمیشم،  به نظرتون پخمه طور هستم؟& ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماس 😐واقعا منم الان رفتم تو فکر که من زیادی بی خیالم یا دوستان زیادی حساس😁

2790
2778
2791
2779
2792