2777
2789
عنوان

عشقای داغون دوران نوجونی😩😂

178 بازدید | 19 پست

بچه ها بیاین یکم از عشقای نافرجام نوجوانی و جوونیتون بگین شاد شیم😐

مثلا من خودم عااااشق کامران و هومن بودم😖😂 یادمه اون موقع ها هی موزیک ویدیو نمره بیست کلاسو نمیخوام رو نگاه میکردم بعدش ی حالی میشدم ک نگوووو😂مخصوصا تو اون موزیک ویدیوعه عاشق مدل موی هومن شده بودم😩😂یازده یا دوازده سالم بود فک کنم🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل من🤣🤣🤣

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

ما یه مزاحم تلفنی داشتیم هر روز زنگ میزد باهم حرف میزدیم. یه داداش دارم دو سال از خودم کوچیکتره با اونم حرف میزد فکر میکرد دختره. تشخیصمون نمیداد ازهم شاسکول خان

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
وای خداااا😂😂😂

آخه داداشمم لو نمیداد قشنگ باهاش حرف میزد. اصلنم به من شک نمیکرد که باهاش دوستم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
تو ماه محرم عاشق همه میشدم

آخ دقیقا 😂😂 منم تو محرم عاشق یه پسره با عینک ته استکانی شده بودم با هم دوست شدیم 7 سال بزرگتر بود من 17 سالم بود بنده خدا اومد خواستگاری خونوادم قبول نکردن الان یادم میفته از خودم حرص میخورم از چیه اون خوشم اومده بود 😂😂

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه