2777
2789
عنوان

چند وقت بعد کورتاژ باردار شدید؟

4441 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها. من هفت ماهه کورتاژ کردم و یک ماهه تو اقدامم. همیشه 23 پری میشدم ولی این ماه که اقدام کردم بعد 4 روز پری شدم. کسی میدونه علتش چیه؟ خیلی نگرانم نکنه باردار بودم و خونریزی کردم! فک میکنم شاید تو کورتاژ بهم آسیب رسونده باشن

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  

😐😐😐

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه خب    

اخه چهار روز عقب افتاده 

بعد هفت ماه

بعد الان میگی بهم اسیب رسوندن؟؟؟!!!!!!

ینی شما که باردار شدی نمیدونی عقب افتادن توی اقدام عادیه 

و از استرسه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من یک سالونیم پیش کورتاژ کردم هنوز باردار نشدم 

منم وقتی اقدام کردم پریودام ریخت بهم

تاخیر و حجم کم و لکه بینی

بعداز نزدیک نه ماه تازه یکم بهتر شدم

به موقع میشم ولی خب حجمش کم شده

نگران نباش گلم باردار میشی 

برو یه چکاپ انجام بده

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
منم کورتاژ کردم ۳ ماه جلوگیری بعد اقدام دومین ماه اقدام حامله شدم مشکلی پیش نیومد

من بخاطر کرسترول بالا صبر کردم تا الان  

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
من یک سالونیم پیش کورتاژ کردم هنوز باردار نشدم  منم وقتی اقدام کردم پریودام ریخت بهم تاخیر و ...

چرا اینجوری میشه   منم حجم خومریزیم کم شده. شما دلیل کورتاژتون چی بود؟ من هشت هفته بودم و دوقلو داشتم که قلبشون تشکیل نشده بود

اخه چهار روز عقب افتاده  بعد هفت ماه بعد الان میگی بهم اسیب رسوندن؟؟؟!!!!!! ینی شما که باردا ...

نه خب نمیدونم  دفعه قبل بار اول باردار شده بودم

نگران نباش عجله هم نکن کلا ریلکس باش..انشالله زودی مامان شی

انشالله   

چرا اینجوری میشه    منم حجم خومریزیم کم شده. شما دلیل کورتاژتون چی بود؟ من هشت هفته ...

من هفته ده افتادم رو خونریزی تو تعطیلات بودیم

رفتم اورژانس معاینه کرد گفت داری سقط میکنی

بعدشم کامل دفع نشد

مجبور شدن کورتاژم کنن

پنج ماهه اولش پریودام خوب بود بعدش بهم ریخت 

دقیقا ماهی ک رفتم اقدام اینطوری شدم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
من هفته ده افتادم رو خونریزی تو تعطیلات بودیم رفتم اورژانس معاینه کرد گفت داری سقط میکنی بعدشم کام ...

ایشالا تو سال جدید خدا به جفتمون یه تو دلی خوشگل بده

اخه چهار روز عقب افتاده  بعد هفت ماه بعد الان میگی بهم اسیب رسوندن؟؟؟!!!!!! ینی شما که باردا ...

رفتم سونو گفت چسبندگی رحم گرفتم. دیدی حسم درست بود؟؟؟؟ 

رفتم سونو گفت چسبندگی رحم گرفتم. دیدی حسم درست بود؟؟؟؟ 

عزیز دلم

اطلاعی از چسبندگی ندارم

انشالله به خیر میگذره