2777
2789
عنوان

کاردستی آرسو ..واسه هفتسین😁

665 بازدید | 28 پست

خیلی یهویی تصمیم گرفتم امسال یه هفتسین کوچول موچولو به افتخار اولین نوروز دخترم درست کنم .. 

ظروف سفالی دارم ولی دوسشون ندارم ..خیلیم بزرگن .. و تو همه  خونه ها هست😒

و حالا موارد مورد نیاز

جام های شیشه ای مخصوص ژله که تو قنادیا میفروشن  -6عدد

ترانسفر -6عدد

و مقداری آب

ترانسفرو میندازی تو آب و میچسبونی ب جامها

همین و تامااااام ... 

پست-اول-خار-نداشت#  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترانس چی چی همین برچسبان یا ن یه چیز مخصوصن؟😁خیلی قشنگ شدن بسلامتی انشالله😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ابنم وضع خونمه و با این حال من اومدم براتون تاپیک زدم ولی کیه ک قدر بدونه😒😒

اخی 😍😍😍😍😍ممنونم عزیز مهربون

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
سلام ارسو جون عالیه  ببخشید ذخترت چندوقتشه من امروز ۳ماهش کامل شد به هیچ کاری نمیرسم 😩

دخترم پنج ماهو نیمشه .. روزا خوب میخوابه شبا پدرمو در میاره . واسه همین ب کارام میرسم😁

ترانسفر رو از کجا تهیه کنیم و قیمتش رو میگی گلم

از لوازم تحریر ..من دو سال پیش خریدم واسه روی گلدونام و یه چنتاش مونده بود .. اون موقع 15 خریدم ..اندازه برگه ی آ3

30.40تا روش داره

دخترم پنج ماهو نیمشه .. روزا خوب میخوابه شبا پدرمو در میاره . واسه همین ب کارام میرسم😁

من دخترم کلاااااا خوابش سبکه 

دوساعت دوساعت میخابه و بیدار میشه 

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...