2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم اگه شوهرمو ازم جدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 56 پست

اصلا به این مسائل فکرنکن عزیزم..برو روانپزشک..چون سختی زیادی کشیدی طبیعیه این حس..دعا میکنم برای آرامشت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانپزشک،امیدوارم خودت رو توی قبر بذارن با این افکار احمقانت نه اون دوتا طفل معصوم رو، حقت ...

بنظرم شماهم باید برید روانپزشک... میتونستی نظرتو خیلی محترمانه بهش بگی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
برو روانپزشک،امیدوارم خودت رو توی قبر بذارن با این افکار احمقانت نه اون دوتا طفل معصوم رو، حقت ...

عزیزم اینجوری نگو..گناه داره..این افراد توزندگی مجردیشون خیلییی سختی کشیدن..انگار الان میترسه ارامششوازدست بده..برای ارامشش دعا کن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم خیلی خوبه که اینقدر عاشقشی، ولی تا این حد غیرعادیه سعی کن یه روانشناس بری

غیر عتدی نیستم بهم تجاوز شده بود آخر خط زندگی بودم که اومد تو زندگیم هرگز فکر نمی کردم بتونم تحمل کنم دست یه مرد بهم بخوره همه مردا رو کثیف می دونستم ولی اون اومد نشون داد مردی و مردونگی یعنی چی تصور هم نمی کرد روزی دست یه مردی رو بگیرم چه برسه که بخوام برای رفتن به آغوشش این طوری تب کنم 

ایشون معلومه حالشون خوب نیست  ایشون نیازبه دلداری دارن و راه حل شایدخودشونم نمیدونن غیرعادی هست این افکارو رفتارشون  

تامردسخن نگفته باشد،عیب و ،هنرش نهفته باشد.ادب ونزاکت شما گویای شخصیت،شعور،سطح سواد،کشش مغزی ودرچه خانواده ای پرورش یافته اید می باشد!.ادب و نزاکت را مراعات فرمایید.صرفابخاطراینکه مخالف نظرمن هستید ریپلای نفرمایید من با انتقادسازنده و منطقی مشکلی ندارم اما جبهه گیری نادرست برای اثبات نظرخودومحکوم کردن نظرمن بدون دلیل قانع کننده راهرگز نمیپذیرم . آدم وحوا درحضورخداوندبه تشخیص وقضاوت دست زدندلیکن ملکوت الهی محل قضاوت نبودزمین برای تشخیص وتحلیل شایسته تربودپس آدم وحوابه زمین آمدندومادامی که قضاوت پابرجاست ،زندگی درزمین نیزپابرجاست . .

ینی چی این اخرش که گفتی. 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

😳 يعنى چى؟ اين خانم شايد از لحاظ فكرى مشكل پيدا كرده باشه، شما حق قضاوت ندارى، خودتو نو توو چه جايگاهى مى بينين ؟ منع نكن كه سرت مياد قضاوت نكن كه سرت مياد 

خدا زبون داده به هم اميد بديم نه اينكه اميد همو بگيريم از هم 

شمانیاز به مشاوره داری .این افکارغیر عادیه واین که به هرچی فکرکنی وازهرچی بترسی سرت میاد 

تامردسخن نگفته باشد،عیب و ،هنرش نهفته باشد.ادب ونزاکت شما گویای شخصیت،شعور،سطح سواد،کشش مغزی ودرچه خانواده ای پرورش یافته اید می باشد!.ادب و نزاکت را مراعات فرمایید.صرفابخاطراینکه مخالف نظرمن هستید ریپلای نفرمایید من با انتقادسازنده و منطقی مشکلی ندارم اما جبهه گیری نادرست برای اثبات نظرخودومحکوم کردن نظرمن بدون دلیل قانع کننده راهرگز نمیپذیرم . آدم وحوا درحضورخداوندبه تشخیص وقضاوت دست زدندلیکن ملکوت الهی محل قضاوت نبودزمین برای تشخیص وتحلیل شایسته تربودپس آدم وحوابه زمین آمدندومادامی که قضاوت پابرجاست ،زندگی درزمین نیزپابرجاست . .