2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب زنده داری و خواب و کتاب و سریالای خارجی و مهمونی....

برنامه خیلی جامعی دارم😂

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
از روز 29 اسفند تا 5فروردین مسافرت.بعدش سرکار تا11ام .بعدش هم سیزده بدر در خدمت قوم ظالم شوهر.بدترین ...

وای مهمون میان خونتون؟

درسته یکم سخته ولی سعی کن مثبت نگاه کنی شاید به خودتم خوش بگذره🙄💓💓

هر سال ۴ روز اولو میرفتیم دید و بازدید.

۱۰ روز دیگه رو میریم دبی

اما امسال عموم پیشنهاد داده بریم مسافرت قشم احتمالا چهار روز اولو با چند روز قبل از عید بریم قشم بقیه رو دبی

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
وای مهمون میان خونتون؟ درسته یکم سخته ولی سعی کن مثبت نگاه کنی شاید به خودتم خوش بگذره🙄💓💓

نه ما میرسیم خدمتشون. تلاش میکنم که مثبت نگر باشم ولی همش خودخوریه.لعنتی امسال هم که تعطیلات سیزده بدر زیاده