2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه موهاتون قرمزی نارنجی یا زدی داره دودی بزنید رنساژ قشنگ میشه

تا حالا رنگ نکردم مشکی نیست موهام خرماییه

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650
آرایشگرای ایرانی که نمیتونن اینجوری دربیارن😂من هروقت میرم آرایشگاه موهام یا قرمز میشه یا نارنجی

واقعا در پیتن

نمیدونم موادمون بده یا آرایشگرهامون

میگم شاید چون مواد خارجی استفاده میکنن به جنس موهای ایرانی سازگار نیست

مواد ایرانی هم که گفتن نداره

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
20

عالی

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
واقعا در پیتن نمیدونم موادمون بده یا آرایشگرهامون میگم شاید چون مواد خارجی استفاده میکنن به جنس مو ...

هم مواد ایرانی بده هم ارایشگرامون بدن . من که دیگه واسه رنگ کردن آرایشگاه نمیرم فقط پول میگیرن هیچی بلد نیستن

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

عالی البته بعید میدونم ارایشگاه های ایران بتونن ابی نشون بدی قرمز تحویلت میدن

اره والا هممون دل پردردي داريم😄😄هزارتا رنگ جورواجورم نشون بديم باز قهوهاي بدرنگ ميشه اخرم ميندازن گردن جنس موهامون😂😂

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

ولي تو شهر ما يه ارايشگاه هست مثل اينا درمياره الان چن تا عكسشو ميفرستم كاراشم از نزديك ديدم

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!