2777
2789
عنوان

غذای کیلویی

689 بازدید | 25 پست

دوستان کسی تا حالا خورشت کیلویی گرفته؟ فردا مهمون دارم میخوام خورشت قیمه بگیرم ولی نمیدونم برای 10 نفر چند کیلو بگیرم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

بگوبرای ده نفرقیمه میخوام😐

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه قابلمه که حدس میزنی  کافی باشه ببر بگو همین رو پر کنن

میخواستم حساب کنم ببینم پرسی به صرفه است یا کیلویی

خوب خودت قیمه درست کن چه کاریه حالا بخری یکم گوشت و لپست دیگه بزار تو قابلمه بپزه سیب زمینی هم سرخ ک ...

گوشت قرمزم کمه حوصله خرید ندارم واینکه نمیدونم چقدر مواد بریزم

تازه عروسی؟ چند نفر مهمون داری؟ 

دو سال عروسی کردم ولی اندازه مواد دستم نیس 10 نفر مهمون دارم

ولش کن خواستم صبح جای اینکه خورشت بخری بری گوشت بخری خودت درست کنی میترسم خراب کنی ولی حواست باشه از جای خوب بگیری اشپزخونه ها معمولا خورشتشون موندست چون دو سه روز یبار میپزن 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
ولش کن خواستم صبح جای اینکه خورشت بخری بری گوشت بخری خودت درست کنی میترسم خراب کنی ولی حواست باشه از ...

خراب نمیکنم دست پختم خوبه فقط میترسم کم بیاد میشه اگه راهنمایی کنی چقدر مواد بریزم شاید گوشتم کافی باشه

عزیزم نیم کیلو گوشت کافیه گوشت ها رو خوردکن. پیاز داغ درست کن گوشت روبشور و تفت بده به اندازه ی پیمانه برنج لپه بریز چاشنیش هم که خودت بلدی اگه زود پز داری تو زود پز درست کن چون صبح میخوای بری گوشت بگیری وبپزی ممکنه دیرشه نپزه بعدم سیب زمینی خلالی کن وسرخ کن باقیمه هم سبزی خوردن و دوغ خوب میشه 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه