2777
2789
عنوان

شب عید

147 بازدید | 11 پست

شب عید نامزدم پیشم نیست لحظه سال تحویل پیش مادرشه تواین 7ماه که عقدکردیم شاید سرجمع 5روهموندیدیم خیلی برام سخته خیلی ناراحتم که نفردوم زندگیشم بااین که یه برادر بزرگ تر داره اون بادوستتشه اینم چون مادرش تنهاست میره پیش مادرش اولویت اول بامادرشه جاییم بریم مادرش باهامون باشه اون باید جلوبشینه ومن تک و تنها عقب خیلی ناراحتم احساس تنهابودن میکنم شما بودید چه حسی داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اینی ک میگم شعار نیستا واقعیته ! اگر قرار بود مادرش که این همه سال براش زحمت کشیده رو نفر دوم قرار میداد ب عشقش باید شک میکردی 

ان شاالله ازدواج میکنین دیگه همیشه کنار هم هستین ☺️ 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

خب مادرشه واقعا شما خودت نسبت ب مادرت  محبت و علاقه نداری نمیدونم چرا توقع داریم شوهرامون خانوادش بندازن دور بعد بیان با ما ازدواج کنند

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
شماها اگرشوهراتون بگن بروعقب ناراحت نمیشید؟

من خودم میرم عقب 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شماها اگرشوهراتون بگن بروعقب ناراحت نمیشید؟

عزیزم منم میرم عقب میشینم مادرشه احترامش واجبه فکر کن خودت پسردار شی بعد دوست داری پسرت با عروست با شما چه جوری برخورد کنند؟؟؟با این دید نگاه کن خیلی از مشکلات حل میشه 😊😊😊😊😊

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد