2777
2789
عنوان

پدر بزرگم به من ((يه عني ميخواي بشي كه)))😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت که تمرین کنی صداش رو نشنوی مقاوم میشی

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
محلش نده به پدرتم نگو غصه میخوره بعدا رفتین خونه خودتون بهش بگو منم از بابابزرگم متنفرم

من ازش متفر نيستم دوستش دارم ولي بعضي اوقات خيلي كلمات بد به كار ميبره وگرنه اونجوري خيلي خوبه

به تفاوت سنیتون نگاه کن عزیزم هر چی باشه کمِ کم ۵۰ سال تفاوت 

بیخیال 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
والله الان ناراحت نشدم ولي دلم گرفت اون حرفو بهم زِد انگار يه لحظه از خودم متنفر شدم😭

ببین الان تو بزرگتر از اونی 

به سن شناسنامه نگاه نکن 

همیشه یادت باشه افراد مسن خانواده دیگه مغزشون کوچیک میشه عین بچه ها میشن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
پدربزرگته نمیتونه یه حرفیم بهت بزنه عجب زمونه ای شده

عزيزم قشنگ كل مطالب بخوون 

درسته بزرگ ترن ولي هر حرفي رو نبايد زِد پس حتما خودتون مادر بزرگ شديد از اين حرفا ميزنيد كه الان به من ميگيد