2777
2789
نخیر برای همه یکسانه یه دختر که توی بغل یه پسر میره وباهاش رابطه جنسی داره این دختر بی بندبار هس&nbs ...

این نظر شماست

اگر این طور باشه کلیه غربی ها خیلی از شرقیا بی بند و بارن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من یه سوال دارم چون شما خارج از ایران زندگی کردی و بودی می پرسم(بیشتر غرب مد نظرمه) 1)ایا اونا هم ب ...

بکارت نه دقیقا ولی نجابت و حفظ پاکدامنی مهم هست

رابطه موازی خیلی منفور هست

خانواده ها مدل های مختلف دارن ولی اکثرا بر روابط نوجوانان نظارت دارن تا زیر نظر خودشون با جنس مخالف معاشرت کنن

لباس باز پوشیدن و مست‌بودن در ملاعام منفور هست

مست بودن در حد عادی فقط شب های تعطیل بین جوانان دیده میشه

سیگار کشیدن در ملا عام برای همه زشته  و حتی غیر قانونی 

ولی برای خانم ها قبح  خاصی نداره

برای نوجوان ها ناپسند هست

ولی اجازه میدن بچه تجربه کنه

در ساحل قیصر ونکوور اجازه داری کاملا لخت باشی ولی از یه تابلو به بعد باید لباس تنت باشه

در نیس فرانسه میتونی با بیکینی تردد کنی 

در سوییس بالاتنه برهنه جرم هست

کلا برهنگی و عریان‌بودن هیچ جا پسندیده نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجور دخترا جامعه رو تغییر میدنا حس میکنم شجاعتم دارن

فرق داره

گاهی کسی بر علیه قوانین متحجر جامعه می ایسته 

این فرق داره با کسی که اندیشه اش در حد منافع خودشه

نظر شما چیه ؟بنظر شما مواردی که گفتم شامل بی بند وباری میشه؟

اره اگر با قصد و منظور باشه بله ولی خب اگر در حد سلام والسلام هم به قول شما نبود من بی بند و باری نمی بینم مثلا این که ادم یه دوست از جنس مخالف داشته باشه که روابطش باهاش مثله رابطش با یه خانوم باشه و طرف هم نسبت بهش این طوری باشه من بی بند و باری نمی دونم هر چند تو کشور خودمون اصلا همچین چیزی ندیدم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ما زنان ایران همینقدرم آزادی و حق انتخاب داشته باشیم کافیه

کی به جز خود ما اینا رو از خودمون گرفته ؟

کی به جز خودمون میتونه اینا رو بهمون برگردونه ؟

بکارت نه دقیقا ولی نجابت و حفظ پاکدامنی مهم هست رابطه موازی خیلی منفور هست خانواده ها مدل های مختل ...

البته که حدود برهنگی در جاهای مختلف متفاوته 

واسه مورد اول خب دختری که فرضا چند وقت با یه نفر بوده و بکارتش رو از دست داده نجیب می دونن؟چون تو فرهنگ ما این دو باهم متضادند

کی به جز خود ما اینا رو از خودمون گرفته ؟ کی به جز خودمون میتونه اینا رو بهمون برگردونه ؟

ما نگرفتیم ولی ما باید پسش بگیریم

اره اگر با قصد و منظور باشه بله ولی خب اگر در حد سلام والسلام هم به قول شما نبود من بی بند و باری نم ...

دقیقا ...من راستش این تاپیکو زدم تا ببینم نظرات یاحتی تابوهای مردم چیه در این رابطه ولی درکل فهمیدم بعضی از زنان علیه زنان دیگه ان

نه اما به لطف ارتباطات میدونیم همه که تو جامعه ایران نگاه به زنا چجوریه حتی یه لبخند زن تعبیر به نخ ...

به نظرم دو معقوله جداست ما از دید خودمون برسی می کنیم

ولی این که شما میگید بد برداشت میشه رو قبول دارم چون یاد گرفتن ازمون استفاده ابزاری کنن

البته که حدود برهنگی در جاهای مختلف متفاوته  واسه مورد اول خب دختری که فرضا چند وقت با یه نفر ...

بله 

چون صرف اینکه باکره نیست معنای اینو نمیده که با هر کسی در رابطه بوده

در ایران واژه زشت اوپن رو بکار میبرن

انگار زنان دری هستند که تا قفلش باز شد دیگه هر آدمی میتونه ازش گذر کنه

باید بدونیم که گرچه همیشه اولین وجود داره ولی این در هر بار اختیار داره که به روی چه کسی باز بشه

و اینکه کسی بکارت خودش رو در رابطه درست یا غلط به کسی داده دلیل نمیشه با هر کسی در ارتباط باشه

شما به فعل این جمله هم نگاه کن

در انگلیسی میگیم دادن بکارت به کسی

در فارسی میگیم از دست دادن بکارت

بکارت نه دقیقا ولی نجابت و حفظ پاکدامنی مهم هست رابطه موازی خیلی منفور هست خانواده ها مدل های مختل ...

البته یه سوال دیگه هم برام پیش اومد الان مثلا من اکثر لباس عروس ها یا لباس مجلسی هایی که می بینم یقه های 7 خیلی باز دارن به شکلی که سینه تقریبا مشخصه(عکس از مردم عادی نه افراد مشهور و مدل ها)خب اینو جز برهنگی نمی دونن؟