2777
2789
اگه عاشق اون پسر بود چی؟ فقط با اون بود چی؟

ابن فرق داره

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
ما نگرفتیم ولی ما باید پسش بگیریم

اتفاقا ما زنا خیلی از حقوقو بدون اینکه بدونیم از خودمون گرفتیم .همونجایی که پشت هم نیستیم و برای یه دختر مثلا جذاب حرف درمیاریم که فلانی بی بند وباره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمانی تو سینمای مزخرف ایران کوله پشتی نماد دختر بی بند بار بود😕😆😆

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
البته یه سوال دیگه هم برام پیش اومد الان مثلا من اکثر لباس عروس ها یا لباس مجلسی هایی که می بینم یقه ...

نه

عروس فرق داره

نوک سینه جزو خصوصی هاست

همون طور که ملکه به دوشس کمبریج تذکر داد

ولی یقه باز در مراسم بد نیست

مخصوصا اگر با سینه بند پوش اپ نباشه

ولی همون عروس اگه شکمش باز باشه جالب نیست

لباس عروس افراد معروف رو ببین

من توی این مورد خانواده سلطنتی انگلیس رو خیلی قبول دارم 

و همین طور خاندان های سلطنتی اسکاندیناوی رو 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه عروس فرق داره نوک سینه جزو خصوصی هاست همون طور که ملکه به دوشس آکسفورد تذکر داد ولی یقه باز د ...

اره اونا خیلی رعایت می کنن حتی دامناشون هیچ وقت بالاتر از زانو نیست ولی در عوض خاندان ترامپ جبران می کنن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اره اگر با قصد و منظور باشه بله ولی خب اگر در حد سلام والسلام هم به قول شما نبود من بی بند و باری نم ...

شما خوب نمیخونی پیاممو من چی نوشتم؟نوشتم حرفای زیادی همراه باعشوه خرکی و ناز وادا

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
شما خوب نمیخونی پیاممو من چی نوشتم؟نوشتم حرفای زیادی همراه باعشوه خرکی و ناز وادا

منم در جمله اول حرف شما رو تایید کردم و بعد در ادامه توضیح بیشتر دادم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اره اونا خیلی رعایت می کنن حتی دامناشون هیچ وقت بالاتر از زانو نیست ولی در عوض خاندان ترامپ جبران می ...

خاندان ترامپ هم مراعات میکنن

خانم ملانیا مدل بوده اند 

و‌ مدل بودن برهنگی به همراه داره

ایشون بعد از ازدواج با آقای ترامپ پوشش درستی دارند

اما تو ذهن اکثر مردم فرقی نداره 

ببین درسته ک کار درستی ومن خودم برای خودم نمیپسندم اما رابطه با عشق اونم با یه نفر فرق داره با صد نفر و از رو هوس،هر گس دید خودشو داره چرا باید طرز فکر دیگران ناراحتت کنه؟

بله  چون صرف اینکه باکره نیست معنای اینو نمیده که با هر کسی در رابطه بوده در ایران واژه زشت ا ...

کاملا درسته .اینجا میگن اوپن یعنی پولمپش باز شده هرکسی میتونه بهره ببره و جالب تر اینکه فکرمیکنن فقط مردها نیاز جنسی دارن و اگه زنی رابطه جنسی داشته گول خورده یا نخواسته خودش....یا اگرم خودش  با انتخابش رابطه داشته پس بی بند وباره 

خاندان ترامپ هم مراعات میکنن خانم ملانیا مدل بوده اند  و‌ مدل بودن برهنگی به همراه داره ایشو ...

درسته 

ولی یه سری عکس هم با لباس های باز واسه همین اواخر دیده بودم در کل خاندان سلطنتی انگلیس خیلی بیشتر مراعات می کنن

من رفته بودم برا ثبت نام جایی بدجورر دلم شکست در حالیکه ظاهر واقعا معقولی داشتم

درسته  ولی یه سری عکس هم با لباس های باز واسه همین اواخر دیده بودم در کل خاندان سلطنتی انگلیس ...

خب اسمش روشه

خاندان سلطنتی

تاریخ پشتشه

نخوان هم باید رعایت کنن

فرهنگ اروپایی و انگلیسی خیلی سنتی تر از فرهنگ امریکایی هست