2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رنگ مو

73 بازدید | 13 پست

من رنگ بلوند دودی و بلوند زیتونی هردوتاش شماره ۹ و واریاسیون دودی و اکسیدان شماره ۲ خریدم از هرکدوم چقد بریزم که موهام خوشرنگ و روشن بشه هرکی میدونه ممنون میشم کمکم کنه 

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )

اکسیدان دو چیه یا 6 درصده یا 9 درصد که برا موهای غیر دکلره 9 میزنن که رنگ رو باز کنه کلا دودی رو بیشتر بریزی روشن تر میشه و به عسلی بیشتر میرسه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکسیدان دو چیه یا 6 درصده یا 9 درصد که برا موهای غیر دکلره 9 میزنن که رنگ رو باز کنه کلا دودی رو بیش ...

اکسیدان دو همون ۹ درصد میشه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
زمینه موهات چه رنگه

مشکی طبیعی موهای خودم

خیلی زیتونی نریز ، دوبرابر دودی ، اگر موهات تیره است باید تکرار بشه با فاصله حدود ۱۰ روز . اکسیدان د ...

میخوام روشن بشه ولی به زردی هم نزنه

مشکی طبیعی موهای خودم

بنظرم قبلش با سه صفر روشن کن موهاتو بعد ترکیبتو بزن قشنگتر میشه منم موهام مشکی بود دوستم با سه صفر موهامو به پایه نزدیک ۴ یا ۵ رسوند بعد ترکیبو زد واریاسیون نقره ای هم اضافه کرد خیلی قشنگ شد موهام