2777
2789
عنوان

لجبازی

143 بازدید | 14 پست

یه دختر ۵ساله دارم جدیدا خیلی خیلی لجباز شده هر چی بهش میگم میگه نه امروز از دستش نمیدونستم چیکار کنم اشکم درامد تو رو خدا هر کی راه حلی داره بهم بگه میترسم ناخواسته بدترش کنم یا اصلا بهتر نشه😥😥

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست روی دلم نزارید که خونه

یه دختر ۱۵ ماهه دارم

چند روزه پیرم کرده

برای همه چیز جیغ میزنه 

دوشب پیش رفتیم عروسی میخواست به همه چیز دست بزنه من نمیزاشتم اونم فقط گریه میکرد

عروسی رو کوفتم کرد.

خسته شدم واقعا برای هر چیز کوچیک خودشو میزنه

من خیلی بهش نگاه نمیکنم و اهمیت نمیدم که از سرش بی افته ولی انگار نه اتگار 

دست روی دلم نزارید که خونه یه دختر ۱۵ ماهه دارم چند روزه پیرم کرده برای همه چیز جیغ میزنه  ...

😩😩😩 پسر منم سیزده ماهشه شوهرم گرفتش رفتم یه دوش گرفتم اومدم نزاشت موهامو خشک کنم همونجور بستمش لباس پوشیدم شوهرم رفت جیغغغغغغ و گریههههههه بلیم میو " یعنی بریم پیش گربه ها😒

دیگه داشت بیهوش میشد باموهای خیس بردمش تو حیاط ازبس باد اومد و سرد بود که یخ زدم دارم میمیرم 😩

اره خودشون که خسته شدن میرن جمع میکنن .زیاد سخت نگیرین .بچه ها باید بچگی بکنن .گناه دارن

اخه کاش مشکل فقط جمع کردن وسیله هاش بود جدیدا لوس بازی در میاره میگم نکن میگه نمیخوام میکنم 

اعصابم بهم میریزه

اخه کاش مشکل فقط جمع کردن وسیله هاش بود جدیدا لوس بازی در میاره میگم نکن میگه نمیخوام میکنم  & ...

بره مدرسه و مهد کودک رفتارش عوض میشه .من دختر عمم پیش فعالی داره رفت مهد خیلی عوض شد

بره مدرسه و مهد کودک رفتارش عوض میشه .من دختر عمم پیش فعالی داره رفت مهد خیلی عوض شد

از ۳سالگی مهد میره اونجا خیلی دختر خوبیه این رفتارهاش هم مدتیه اینطوری شده ولی من واقعا کم میارم.وقتی جلو روم وامیسته چیکار کنم 

از ۳سالگی مهد میره اونجا خیلی دختر خوبیه این رفتارهاش هم مدتیه اینطوری شده ولی من واقعا کم میارم.وقت ...

من یکم فلفل ریختم تو دهن دختر عمم یه مدت جلو من دیگه نمیگفت .ولی همه بچه ها همینطورن .شماهم زیاد بهش گیر نده تا پرو نشه بهتون برگرده .