2777
2789
عنوان

توروخدا کسی نیس راهنماییم کنه؟

68280 بازدید | 27 پست

من پریودام منظم بود و ۲۹روزه هس که ماه قبل اقدام کردیم من با تاخیر سر ۳۲روز پریود شدم  این ماهم با حساب اینکه پریودام۲۹روزس باید فردا بشم ولی رفتم ازمایش خون و منفی بود آیا اکتفا کنم به این منفی؟بی بی چکم منفیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تست خانگی با شکر و ادرار هست 

یکی توی نی نی سایت انجام داده بود و گفته بود شکر حل نشده داخل ادرار و بعدش فهمیده باردار بوده

شما هم دوست داشتی انجام بده جوابش رو همین جا بگو

• چند قاشق شکر را داخل یک کاسه استریل بریزید.
  • نمونه ادرار اول صبح را در یک ظرف تمبز جمع آوری کنید.
  • ادرار را بر روی شکر‌ها بریزید.
  • مشاهده کنید که کریستال‌های شکر چگونه با ادرار واکنش می‌دهند.
  • حدود پنج تا ده دقیقه مخلوط را به حال خود بگذارید، سپس نتیجه را ببینید.

مهمترین ویژگی شکر حلالیت آن در آب است. به همین دلیل این آزمایش قابل انجام است. هنگام بارداری سطح هورمون گونادوتروپین کوریونی یا hCG در ادرار بالا می‌رود. هنگامی که این ادرار در تماس با شکر قرار می‌گیرد، هورمون hCG با شکر واکنش می‌دهد و از حل شدن شکر در ادرار جلوگیری می‌کند. بنابراین شکر، حل نشده  باقی می‌ماند. اما اگر باردار نباشید شکر در ادرار حل میشه

من 2 هفته است پریودیم عقب افتاده هفته 5 روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بود حالام اینو انجام دادم شکر حل شده نمی دونم باردارم یا نه خیلی نگرانم

شما هم میشه انجام بدید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
یه تست خانگی با شکر و ادرار هست  یکی توی نی نی سایت انجام داده بود و گفته بود شکر حل نشده داخل ...

شما تست وایتکس رو انجام دادین ؟

من‌۲روز پیش زدم کفففف کرد کفش هم نخابید سریع

نمیدونم درسته یا نه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
شما تست وایتکس رو انجام دادین ؟ من‌۲روز پیش زدم کفففف کرد کفش هم نخابید سریع نمیدونم درسته یا نه

تست وایتکس رو استفاده کردم کف کرد بعد 30 ثانیه تا یک دقیقه خوابید و بعدش حباب های خیلی ریز بالا می اومد

اما توی نی نی سایت همه میگن وایتکس رو روی ادرار بریزی کف می کنه ربطی به حاملگی نداره

اما تست ادرار با شکر روز 2 - 3 نفر تایید کردند 

شما هم اینو امتحان کنید ببین چه جوابی میده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
تست وایتکس رو استفاده کردم کف کرد بعد 30 ثانیه تا یک دقیقه خوابید و بعدش حباب های خیلی ریز بالا می ا ...

میشه الان امتحان کنم ؟ یا حتما باید صبح باشه

خب الان امتحان کنید فردا صبح هم امتحان کنید چون کلا میگن ادرار صبح زود دقیق تره خرجش نهایتا 2 3 قا ...

دعا کن شکر حل شه خخخ