2777
2789
عنوان

مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گودی کمر داری؟

بلللللهههه😊

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
کجاش تپله

تپله

مچ دست رو ببین

البته من نمیدونم چرا همه رو تپل میبینم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
کجاش تپله

واقعاااا؟؟؟

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
هزار جور عیب و ایرادم برات دراوردن. تپل و گودی کمرو ...  ول کنید بابا  مانتو رو نظر بدید ...

میبینی توروخدا😂مرسی عزیزم.

فرم دستاش این شکلیه به خاطر استخون بندیه

آره من کلا استخون بندیم بزرگه.هرچی هم بدنی لاغر شم خیلی نشون نمیده متاسفانه😔