2777
2789
عنوان

کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل😍

174213 بازدید | 95 پست

سلام بچه ها یه چیز خیلی باحال پیدا کردم😁اول بگم که من تازه میخوام امتحان کنم اما اینو تو یه سایت معتبر پیدا کردم که کلی نظرات مثبت داشته تو پستای بعدی خود نظرات هم میذارم بعضیاشونو....همراه من باشید هم دستور رو بزارم هم قسمتی از نظرات رو☺

خدایا شکرت💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درست کردن محلول به یک قاشق چایخوری خمیر دندان، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه و یک قاشق غذاخوری سرکه سیب نیاز دارید.

تمام مواد را با هم مخلوط مخلوط کنید و آنگاه به مدت 30 دقیقه بر روی بینی خود قرار دهید، قبل از استفاده از محلول، بینی را با آب و صابون شسته و خشک کنید.

پس از نیم ساعت ترکیب را توسط آب گرم از روی بینی خود پاک کنید و نیز می توانید از کرم مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی پوست خود استفاده کنید.

در صورت استفاده روزانه از این محلول می توانید در عرض کمتر از ده روز تفاوت را در شکل ظاهری بینی خود احساس کنید، اگر در حین استفاده از آن  احساس سوزش یا قرمزی در بینی خود کردید، در دفعات بعدی میزان زنجبیل را در ترکیب کاهش دهید.

خدایا شکرت💕

دوست من رفته بود چربی دماغشو کشیده بود!!!خوب شده ولی موقته

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

ینی رو سینه جواب میده سینه هام کوچیک شه؟

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ارههههه...امتحان کردی؟

امتحان کردم

واقعا باریک میکنه دماغو ولی موقتیِ

مثلا میگن میخوای بری مهمونی یکی دوساعت قبلش انجام بده که تاآخرشب اونجوری بمونه

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻