networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 عنوان دكتر محمدرضا شالبافان روانشناس كس رفته؟ 1044 بازدید | 19 پست ؟ 1397/12/25 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 از كجا ميشناسيدش؟؟زمان دانشجويي من ايشون رزيدنت بود چون رتبه برد اورد سريع استاد شد
networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 از كجا ميشناسيدش؟؟ زمان دانشجويي من ايشون رزيدنت بود چون رتبه برد اورد سريع استاد شد هیچی اومدم بیمارستان دستگاه برا ایشون نوبت داد ، پرسیدم گفتن بیماراش بیشتره همینطور قدیمیتره
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 هیچی اومدم بیمارستان دستگاه برا ایشون نوبت داد ، پرسیدم گفتن بیماراش بیشتره همینطور قدیمیتره قديمي نبست اتفاقا فوق العاده جوونه ولي كارش خوبه
networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 بعد ايشون روانشناس نيست عزيزم روانپزشكه! ای بابا من روانشناس میخواستم پس حیف شد الکی ۸۰ تومنم دادم.به نظرت مشکلات اظطرابی و افسردگیو میتونه حل کنه بدون دارو؟
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 ای بابا من روانشناس میخواستم پس حیف شد الکی ۸۰ تومنم دادم. به نظرت مشکلات اظطرابی و افسردگیو میتونه ... اگه واقعا معياراي اصلي افسردگي رو داشته باشي هيچ كس نميتونه بدون دارو خوبت كنه چون افسردگي به بخشيش ناشي از كمبود هورمون سروتونين هست كه با دارو بايد اون كمبود جبران بشه هيچكس با حرف خالي و فكر مثبت و اينها نميتونه باعث ترسح سروتونين تو بدن شما بشه
networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 دکتر روانکاو عباس شادمهانی ۱۲۰ تومنه، تو مطب میخواستم وقت بگیرم گفتن انتهای هفته میشه دیگه دیر میشد ولی از کاش حداقل مطمعن میشدم
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 دکتر روانکاو عباس شادمهانی ۱۲۰ تومنه، تو مطب میخواستم وقت بگیرم گفتن انتهای هفته میشه دیگه دیر میشد ... روانپزشكا هم اكثرا روانكاوي ميخونن ولي همونطور كه بهت گفتم با حرف خالي نميشه افسردگي رو دركان كردقسمت اصلي درمان افسردگي جبران كمبود هورمون سروتونين با دارو هست
شمیم_تو عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8918 عزیزم همسر من افسردگی داشت فقط دارو راه درمان هست. فلوکستین
networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 اگه واقعا معياراي اصلي افسردگي رو داشته باشي هيچ كس نميتونه بدون دارو خوبت كنه چون افسردگي به ... اره اینکه درسته شما میگینولی اگه توانایی حل کردن یکسری گره های روانی در. گذشته رو نداشته باشهفقط دارو خوب نیست ، مثلا فوبیا با هیپنوتیزم یا متد tdcs و امثال اينا درست ميشهشما دانشجويي اين رشته بوديد؟
networkern مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 576 روانپزشكا هم اكثرا روانكاوي ميخونن ولي همونطور كه بهت گفتم با حرف خالي نميشه افسردگي رو دركان ... سوشيال فوبيا چی؟