2777
2789

هر دو ناحیه تناسلی رو دارن یکیشو برمیدارن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو ناحیه تناسلی رو دارن یکیشو برمیدارن

فکر نکنم مطمینی؟

من یه کلیپ دیدم به الت رو تبدیل کردن به اون یکی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

علم پیشرفت کرده میگن از روده میگیرن برا مرد از نمیدونم چی واسه زن ولی رحم نمیتونن درست کنن

ولی درکل به نظرم چرته اگه اینطوره این مردایی که طول آلتشون مشکل داره چرا نمیتونن کاری واسشون بکنن 😂🤣

فکر نکنم مطمینی؟ من یه کلیپ دیدم به الت رو تبدیل کردن به اون یکی

آره البته دو مدل هستن

دو جنسه و ترنس

اولی دوتا دستگاه تناسلی رو دارن دومی فقط خلقیات

تبدیل که نمیشه 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دکترا خدا نیستن ولی خدا لهشون علم و قدرت داده تا بتونن زندگی مردم رو نجات بدن 

ترنسها هم خب دچار جهش ژنتیکی شدن تقصیری ندارن اما خب باید تکلیفشونو مشخص کنن که چی میخان باشن، وگرنه بازخورد خوبی تو جامعه نداره،

علم پزشکی هم اقد پیشرفت کرده که میتونه کمکشون کنه