2777
2789
عنوان

خانمابگین حق باکیه

267 بازدید | 50 پست

سلام خانمامن شوهرم لباس فروشی داره واین یک ماه من میرم کمکش خیییلی خستگی داره بعد امروزبعدازاین همه وقت خوابیدم تا12ولی سوهرم خواب بودهنوز منم رفتم ی دوش گرفتم و صداش کردم ک املت میخوری گفت ن گفتم من حال ندارم غذادرست کنم رفتم املت درست کردم صداش زدم بیابخورگعت نمیخورم منم خودم خوردم بعداومدمیگه ی چیزبیاربخورم گفتم چی مثلامیگه هرچی گفتم خب دریت بگو گعت اصلانمیخوام زنگ میزنم رستوران زنگ زد واسش غذابیارن گعت واسه توخم سفارش بدم گفتم ن....

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بعدتاغذاشوبیارن هی غرمیزد چرازودتربیدارنشوی نهاردرست کنی  املتم شب غذاوووو...منم هیچی نگفتم تاغذاشوکه اوردن گیردادبیابخورگفتم نمیخوام اونم نصفشوخوردک ینی بقیشو من بخورم منم گذاشتم یخچال....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدتاغذاشوبیارن هی غرمیزد چرازودتربیدارنشوی نهاردرست کنی  املتم شب غذاوووو...منم هیچی نگفتم تاغ ...

چه مهربون 

خوشبحالتون دعواهاتون با آرامشه شوهر من سرکوچکترین مساله عربده میکشه😔😔😔😔😔دلم آرامش میخاد منم دلم میخاد مثل بقیه باشیم

بعدش اصلاانگارنه انگارمنم خونم...رفت نشست پای تلویزیون و فیلم میدیدباهاشم ک حرف میزدم یدحد یکی دوکلمه جواب میداد.....خیلی ناراحت شدم ازش ینی نبابدبفهمه خب منم خسته میشم

چه مهربون  خوشبحالتون دعواهاتون با آرامشه شوهر من سرکوچکترین مساله عربده میکشه😔😔😔😔😔دلم آر ...

اره اینش  خوبه ک دادنمیزنه ولی وقتی بحثمون بشه بی محلی میکنه منم متنفرم ازاین رفتارش

اره اینش  خوبه ک دادنمیزنه ولی وقتی بحثمون بشه بی محلی میکنه منم متنفرم ازاین رفتارش

کلا اتفاقی نیفتاده بوده به نظر من بهش میگفتی که توام خسته ایی و احتیاج به استراحت داری نه با منت با حالت مظلومی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چه مهربون  خوشبحالتون دعواهاتون با آرامشه شوهر من سرکوچکترین مساله عربده میکشه😔😔😔😔😔دلم آر ...

مثلادیشب پاش دردمیکرد گفت باپماد واسم ببندش گفتم خب بروپاهاتوبشور ی لیوان ابم بیار واسه من رفت ولی اب نیاورد...بهش میگم چرانیوردی میگه یادم رفت گفتم خب بروبیارتامنم پمادبیام هی گفت خودت پاشو منم لج کردم اخرشم گفت اصلانخواستم ببندی پامو وگرفت خوابید

مثلادیشب پاش دردمیکرد گفت باپماد واسم ببندش گفتم خب بروپاهاتوبشور ی لیوان ابم بیار واسه من رفت ولی ا ...

خیلی الکی باهاش لج میکنی خوب نیست رفتارت توو زندگیت تاثیر بد میذاره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کاش شوهرمنم بی محلی میکرد😔😔

واااای هیچوقت اینونگو من خیلی وابستم بهش اصلاطاقت بی محلی ندارم ازطرفی هم غرورم نمیزاره جلوبرم