2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان این صحبت های من رو بخونید بهتون کمک میکنه . من الان ۲۳ سالمه . تا شش ماه پیش ریش نداشتم و فقط پایه هام بلند میشد که اصلا شکل جالبی نداشت منم میزدمشون. خب همیشه ناراحت بودم چون همه رفیقام ریش داشتن و من کم سن و سال به چشم میومدم و واسه پیدا کردن کار هم حتی خیلی بهم اطمینان نمیکردن ! خودتون میدونین چه مشکلاتی داره واسه همینم اینجایین . میخوام بهتون بگم ۲ تا کار بکنید فقط این ۲ تا کار

اول یه نوبت دکتر غدد بگیرین برین پیشش آزمایش مینویسه و هورمون بدنتون  رو چک میکنه . اگر مشکل هورمونی نبود کار دومی که باید بکنید پیش دکتر پوست و مو  میرین . به من یک داروی ترکیبی داد که داروخانه واسم ساخت . ماینوکسیدیل با چند ماده دیگه .

این دارو رو ۶ ماهه هر شب میزنم به صورتم (تا حالا ۲ بار تموم شده و دوباره از داروخونه گرفتم) . اثرش عالیه! حتما همینکارو بکنید من هیچی ریش نداشتم الان خودمو میبینم باورم نمیشه . اگر مفید بود رای بدین . ممنونم که خوندین

فقط کافیه یه نگاه به پیج ریش تک بندازی. یه روغن از هند اوردن که خداییش رودست نداره

من‌ خودم استفاده کردم به رفیقامم معرفی کردم و بازم به همه پیشنهاد میدم این روغنای تقلبی تو عطاری هارو نخرن این قرص و دنبلان و حرفای الکی روهم باور نکنن چون من خودم همه اینازو امتحان کردم و همه یا سرکاریه یاکلاهبرداری

ولی این دارو هندیه ۱۰ روزم ضمانت مرجوعی داره واقعا ازش راضی هستم دوست دارم بقیه هم این دارو رو بشناسن و بابقیه داروهای تو بازار مقایسه کنن ببینن کدوم واقعیه

پیجش رو مینویسم اینجا rish_tak@

دعام کنید فقط.ممنون