2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم و مادرش 🤦🏻‍♀️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 68 پست

راست میگه آشتی کردید؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هعییییی فشار اقتصادی زیاد شده زده ملتو داغون کرده...ب خشتک بچه گیر میدن

اخه به من چه ملتو ملتهب کنم یا به من چه کی بچش دختره یاپسر والا همه میدونن من خواهر ندارم دخترم ندارم ولی بینهایت عاشق دخترم بعد منکه هرجا دخترمیبینم دلم ضعف میره براش بشینم از دختربدبگم یا اینکه من ۱۳ سالگی ازدواج نکردم میگه ۱۳ سالگی ازدواج کردی من تو اون سن به خدا با عروسکم میخوابیدم فکرمیکردم بچه رو از بیمارستان میخرن بقران 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومد دوسه ماه قهربود بابام به زور اشتیشون داد جنگ جهانی بودیم تا چندماه اخرشم مادشوهرم منو نفرین کر ...

اى بابا همه كاسه كوزه ها سر عروس بيچاره ميشكنه آخر 😂

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اى بابا همه كاسه كوزه ها سر عروس بيچاره ميشكنه آخر 😂

منم فهموندم که شوهرم به اصرار پدرو مادرمن رفته اشتی بدتر اتیشش زدم والا بخدا برگشته میگه من باعث قهرشون بودم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خوبی؟؟باز قرصاتو نشسته خوردی؟؟تاپیک مال سال نودو هفته

البته من مثل شماباشماصحبت نمی کنم. 

اگه لازم باشدکسی دارومصرف کندمن خودداری نمی کنم. عیبی ندارد. شماهم حتماخانم خوبی هستید.

ببخشیدبنده نشناخته شماراندیدم چت نکردم به شماجسارت کردم.

خانم خوب

من مددکارم اصلابه سایت سرنمی زنم. چندماه قبل خانمی طفلکی هزدختردارشدنش گفت. دوستان هم جواب دادندوخیلی محترم هزدخترداری تعریف کردند. همین خانم استارتر واردشددراستارترزن حامله جسارتهابه زن حامله کرد.سردارسلیمانی ودکترشریعتی و...مثال زدوه نامداران زن بسیارکمند.

جدتی بعدتامیک حذف شد. چندوقت بعدمنکه ازکامنت این خانم عکس گرفته بودم دوباره کامنت راخواندم دلم شکست که زنان زحمتکش جامعه ماقدرخودشون رانمی دانند.

جایی دیگرنبودناچارشدم زیرتاپیکش بگذارم.

خودش موضوع رامی داندخودش رابه کوچه علی چپ زده...

شماچراانقدرزودقضاوت می کنید؟؟؟؟

البته من مثل شماباشماصحبت نمی کنم.  اگه لازم باشدکسی دارومصرف کندمن خودداری نمی کنم. عیبی ندار ...

معذرت میخوام من نمیدونستم موضوع چی بود فقط فک کردم استارتر و اشتباه گرفتین ای کاش بهش پیشنهاد دوستی میدادین تو خصوصی استارتر و متوجه اشتباهش میکردین تاپیک سال نودو هفت بالا نمیومد که کاربرای مثل من به اشتباه بیوفتن ببخشید

معذرت میخوام من نمیدونستم موضوع چی بود فقط فک کردم استارتر و اشتباه گرفتین ای کاش بهش پیشنهاد دوستی ...

والابلدنبودم

ان شاء الله خداجامعه مان راانقدربه بلوغ برساندکه دخترانش راروی چشم بگذاردوزن دوستی ودختردوستی به عنوان یک آیتم درخواستگاری هامطرح شودجامعه یی به رشدمی رسدکه قدرزنانش رابداند.