2777
2789

سلام وشب بخیر❤ اولا اینکه همسرمن خسیس نیست وخیلی دست ودلبازه هرجابخواییم بریم حتما ازم میپرسه که هرچی دوست دارم بگم تابخره واینم بگم منم خیلی درکش میکنم،واینکه وقتی مهربون میشه خیلی بیشتر از قبل عاشقش میشم عشق همه شما هم پایدار،شما هم از خوبی های همسرتون بگین تا انرژی مثبت بگیریم ازهم نزدیک عید🙇

توهین و انرژی منفی ممنوع❌

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خدایی عین شوهر شماست میذاره اول منو مسرم خریدامونو بکنیم خودشم اخره اخر .تازه هرچی بگم میخوام نه نمیگه ولی من خیلیی هواشو دارم

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

شوهر منم خیلی دست و دلبازه. از روز اولم ب همه ی خونواده گفت ک هرچی خانومم بگه همونکارومیکنم و اولویتم زنمه. من عاشق مسافرتم و شوهرم بخاطر من زیادتر کارمیکنه ک بیشتر بتونیم بریم بگردیم

خداحفظش کنه واسم و چشم بد و انرژی منفی دور ازش انشالله

❤️همسرم❤️

همین الان از آرزوهایی برام گفت که همیشه تو دلشه ،هیچ وقتم به زبون نمی آورد ،بهم گفت دوس داره پولدار باشه تا برام هرچی که دوس دارم بخره ،سفر ببره و .... طوری اینا رو با حسرت و آه گفت که اشکمو درآورد .امشب خدارو بخاطر همسر مهربونم شکر می کنم دوستای گلم برای خوشبختی همدیگه دعا کنیم 

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

فقط اینو میدونم اون دنیا جاش بهشته .. همیشه به خوبیش غبطه میخورم و به خودم به خاطر داشتنش افتخار میکنم 

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
باز چی شده 

هیچی تویه تاپیک یه عالمه تایپ کردم😣😣😣😣امروز مونده تونه درخدمت خانوادش به من رسیدنی خستس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺