الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمک هم میزنم اما بازم خورد شد چقد تو اب باید بجوشه
همون دیگه لمه برنج در اوردن به اینه که بلد باشی به موقع ابکشش کنی ببین برنج نباید نرم نرم بشه وا بره باید هی دونه دونه در بیاری بزاری تو دهنت ببینی نه زنده باشه نه له وسط برنج نباید نرم باشه باید زیر دندونت یکم قرچ صدا بده اخه چجوری بهت بگم چندبار پخت کن دستت میاد دیگه یاد میگیری
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
عزیزم باید برنج رو از شب بخیسونی اونم با نمک ،سنگ نمک باشه که چه بهتر،یا دیگه نتونستی برا ظهر از صبح ...
منم طارم فریدونکنا ر دارم هرچی میپزم خوب در نمیاد دلم میخواد بوش بپیچه ولی نمیشه😢😭
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
باید برنج رو را سنگ نمک یا همون نمک دریا بخیسونید بعد نباید زنده یا له شده ابکشش کنید خیلی مهمه زمان چلوکشش،من که درست میکنم کل ساختمون رو عطرش برمیداره راستی یچیزی کا مهمه با اب تصفیه برنج رو بخیسونید و اب جوش هم اب تصفیه باشه خود تون میبینید که خیلی متفاوته اینو یادم رفت قبلا بگم
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من