2777
2789
عنوان

چرا پ...د نمیشم 😭😭😭

424 بازدید | 39 پست

من چند روزه دردهای پ... دارم کمر و زیر شکم درد دارم اصلا حالم خوب نیس ولی پ.... نمیشم نمیدونم چرا !! به نظرتون برم حموم خوبه یا بده واسه درد ؟ ممکنه برم حموم بیاد راحت شم ؟ نرم دردم بدتر شه ؟ 😣😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم دردو بیشتر میکنه که ...

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تهوع و تب احتمالا نشونه مسمومیته عزیزم . باردار باشی از ماه دوم شروع میشه

جدیدا اشتهاآور وقرص ویتامین زیادمیخورم نکنه بخاطراونه🤔ممنون😙

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
منم حالت تهوع دارم هی تب میکنم نکنه باردارم...حالت تهوع بارداری ازکی شروع میشه؟

من باردار نیستم . حالت تهوع یکم دارم نه زیاد ولی بیشتر دردش اذیتم میکنه 😣😣