2777
2789

سلام عسل رو فقط از کندو دار معتبر بخرید

از ایشون تهیه کنید

09191446428

یه عمر دعاشون کنید

واقعا اصل و معرکه است

چند ساله شناخت داریم ازشون

مخصوصا برای درمان معده عالیه

برگه آزمایشگاه الکیه

توی عسل مواد میزنن و کلی کلک داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب من یکی از اشناهامون پارسال کیلو ۱۲۰میداد

شما عسل خوب پیدا کردی ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

سلام بچه ها عسل ارگانیک علاوه بر طبیعی بودن و اصل بودن نوع تغذیه سالم عسل هست.. عسل عالی و ارگانیک فقط عسل فوراور آمریکا ساکروزش زیر یک هست مفید برای دیابتی ها مشکلات گوارشی تقویت بدن علاوه بر اون رویال ژل اصل و مکنل بی پروپلیس برا عفونت و بی پولن گروه گل هم داره عزیزانی ک دنبال محصول اصل ارگانیک و ساخت آمریکا هستن و مشکل هزینه ندارند برا‌مشاوره انواع محصکلات پوستی برپایه عسل و‌مکمل های کاملا ارگانیک بمن پیام بدید 09010183025 پیج کاری @foreverlivingesfahan7 

سلام بچه ها عسل ارگانیک علاوه بر طبیعی بودن و اصل بودن نوع تغذیه سالم عسل هست.. عسل عالی و ارگانیک فقط عسل فوراور آمریکا ساکروزش زیر یک هست مفید برای دیابتی ها مشکلات گوارشی تقویت بدن علاوه بر اون رویال ژل اصل و مکنل بی پروپلیس برا عفونت و بی پولن گروه گل هم داره عزیزانی ک دنبال محصول اصل ارگانیک و ساخت آمریکا هستن و مشکل هزینه ندارند برا‌مشاوره انواع محصکلات پوستی برپایه عسل و‌مکمل های کاملا ارگانیک بمن پیام بدید 09010183025 پیج کاری @foreverlivingesfahan7 

سلام منم دنبال عسل طبیعی هستم 

عسل گرین🐝
با بهترین کیفیت سری اول و دوم✅
بهاره صد درصد تضمینی💯
فروش هم بصورت کلی هم جزئی✅
هم حضوری هم آنلاین✅
ژل رویال با بهترین کیفیت گرمی 25✅

خواص درمانی عسل :
ضد سرطان قویترین انتی بیوتیک طبیعی است✅
 در درمان زخم و سوختگی بسیار موثر است ✅
برای لک و جوش صورت بسبار موثر است ✅
قدرت حافظه را افزایش میدهد✅