2777
2789
عنوان

خسته شدم

141 بازدید | 18 پست

این چ شوهریه خدا نصیبم کرده مگه زندگی فقط خوابیدنه من که هیچی از همسرم ندیدم این دوساله که زندگیمونو شروع کردیم مامانم یه خرجی رو هر ماه به حسابم میریزه شوهرم بیکاره من کارتمو دادم بهش تا هر چی بخوام برام بخره ولی بیش از حد لوس شده من تازه وارد چهار ماهگی شدم دوماهه خونه مامانم موندم دفعه هایی ک میومد دیدنم اصلا به دروغم ک شده جلو روی خونوادم چیزی دستش نمیاره روزی که برگشتم خونه پدرشوهرم (ما خونشون زندگی میکنیم ) مامانم برام همه چی گذاشت از آجیل بگیرین تا میوه و بسکویت و کمپوت و چیپس و چیزای مقوی دوتا کارتون وسایلم شد الان نگاه کردم هیچی نذاشته همشونو خورده کوفتش بشه الهی 

من پول داشتم جمع میکردم وقتی رفتیم پیش دکترم ۳۰۰ تومن برداشته نذاشتشون سرجاشون انگار نه انگار تا حالا نشده بهم بگه چیزی میل داری برات بگیرم حتی میوه هم نمیاره برام بخورم خیییلی خسته شدم دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست این بچه راحت شم و زندگی راحتی داشته باشم 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

ببخشید با این شرایط چرا باردار شدید؟؟ چند,سالتونه؟

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید با این شرایط چرا باردار شدید؟؟ چند,سالتونه؟

۲۶ سالمه شوهرم اخلاقش بد نیس ولی بیکاره همین عیبشه که از بیکاری چیزی ندیدم از شوهرم 

میدونی از چی دلم میسوزه الان  یه تاپیک دیگه بودم دختر خانومی از مجرد موندن مینالید ولی نمیدونه تو این زندگیهای متاهلی چقدر اعصاب خورد کنی وجود داره خدا بداد دلت برسه عزیزم

میدونی از چی دلم میسوزه الان  یه تاپیک دیگه بودم دختر خانومی از مجرد موندن مینالید ولی نمیدونه ...

ای کاش خدا رو شکر میکرد که مجرده من دارم از درد شوهر داری مینالم ممنونم گلم 

عزیزم بیکاری خودش خیلی بزرگه تو این شرایط هر دو نفر کار میکنن کم میارن چه برسه هیچ کسی کار نکنه چه جراتی داشتی حامله شدی 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
عزیزم بیکاری خودش خیلی بزرگه تو این شرایط هر دو نفر کار میکنن کم میارن چه برسه هیچ کسی کار نکنه چه ج ...

از حرفای اطرافیانم خسته شدم میگن چرا باردار نمیشی مامانم گفت من همه جوره پشتتم هر چی خواستی بم بگو ولشون کن من لک بینی داشتم خونه مامانم که اومد دنبالم به مامانم گفت مواظبشم هر چی خواست براش میارم میبرمش بیرون اگه دلش گرفت دیروز بعد یه هفنه به زور بردتم خونمون

از حرفای اطرافیانم خسته شدم میگن چرا باردار نمیشی مامانم گفت من همه جوره پشتتم هر چی خواستی بم بگو و ...

ای بابا از دست جرف مردم الانم حرص نخور دیگه فایده نداره بارداری به بچه رحم کن اروم باش بزار دوره بارداریت بگذره

ببخشید ولی خودتون مقصرید چه معنی داره خانوادتون بهتون کمک کنن شوهرتون چون میبینه هرماه یه پولی میاد تنبل شده بهش بگید مادرتون گفته دیگه نمیتونم پول بفرستم تا یه فکری بکنه شاید با پدر شدن وفکرآینده بچه اش به خودش بیاد 

خوب کارتو ازش بگیر به مامانتم بگو فعلا چیزیی نده دیگه شما لقمه رو میزارید تو دهنش اونم می جوه .اشکال ...

درسته اشکال از  خودمه ولی این کثافته نمیذاره برم تنهایی بیرون باید خودش با من باشه بهش کارتو دادم دیگه پسش نداد دلم میخواد همه چیو بش بگم بش بگم دیگه حق نداری ازم پول بگیری یا از چیزایی که خونوادم برام میارن استفاده کنی ولی از عواقبش میترسم دلم میخواد وظیفه توئه ک خرج منو بدی ن خونواده ام میدونین وقنی اونجا  خونه مامانم بودم بهش گفتم حتی نمیگی چیزی لازمداری یانه چیزی برامم نمیاری میدونین چی میگه میگه اگه هر بار بیام خونتون برات ۱۵    ۲۰ تومن بیارم جمعشون میکنم برا قسطامون ج حقیره هیچ احساسی نداره 

گاهی کقتا حس نمیکنم حامله ام حالم بهم میخوره ازش مامانم گفت اگه بچه چیزیش بشه با این کارای خونه ک میکنی دیگه طلاقتو از ش میگیرم