2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی لطفا کمکم کنید

125 بازدید | 3 پست

سلام من تو اردیبهشت زایمانم.میخوام یه دکتر خوب بهم معرفی کنید که سز هم قبول کنه.کسی دکتر فرحناز .صحراییان میشناسه کارش خوبه؟

عزیزم من پیش دکتر افسانه قریب زاده سز شدم اردیبهشت دکتر باقری دکترم بود لگنمم تنگ عملم نکرد با وجود ۳ بار معاینه اورژانسی دکتر قریب زاده بعثت عملم کرد اگه مبخوای سز بشی از الان ک دیرم شده فک کنم باید بری تحت نظرشون باشی چون بدون پرونده عمل نمیکنن 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
عزیزم من پیش دکتر افسانه قریب زاده سز شدم اردیبهشت دکتر باقری دکترم بود لگنمم تنگ عملم نکرد با وجود ...

دکتر باقری عمل نمیکنه؟ خواهرم ۱۷ سال پیش دوتا پسراش همین دکتر باقری سز کرد.دکتر افسانه قریب زاده کجاست؟ دوست دارم بیمارستان اردیبهشت برم.راضی بودید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر باقری دیگه عمل نمیکنه من اردیبهشت بودم اولش مروندمم اونجا بود معاینه نیکنن اگه سز لازم باشی مجوز عمل نیدن وگرنه طبیعی باید بدنیا بیاری بخشنامه اومده اجباریه من بعث عمل کردم عالی بود تمیز خلوت راحت ولی اردیبهشت خیلی سخت گیرن . مطب دکتر قزیب زاده معالی اباده بزنی تو نت ادرسش برات میاد 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸