2777
2789
عنوان

شرابی..بودن یا نبودن...

150 بازدید | 11 پست

بچه ها میخوام برم ارایشگاه رنگ شرابی بذارم،پوستم سفید و روشنه ۲۸سالم هست..میترسم سنمو بابا نشون بده،نظرشما چیه؟در صمن قصد دکلره کردن ندارم چون تازه از دست موهای دکلره شدم خلاص شدم

آره شرابی به سفید پوستا میاد  آیا بدون دکلره میشه گذاشت ؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست پیازی بزار مد شده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

شرابی رو میشه‌بدون دکلره گذاشت منتهاتیره میشه وکلا رنگ شرابی سن رو بالانشون میده و بعدش دیگه تا دکاپاژ نکنید رنگه دیگه ای نمیگیره کسایی سفیدی مو دارن معمولاشرابی میکنن توصیه میکنم شرابی نکنید