2777
2789
عنوان

كي مثه من مهريه ش كم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من‌چن ماه پیش عقد کردم ۱۸,تا سکه با ی سفر کربلا مهریه هیچ ربطی ب خوشبختی نداره اصلا بعضی وقتا یادم میره مهریه ام چن تاس انقد چیزای مهم تو زندگی هس

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

مهريه ضامن خوشبختي تو ميشه عزيزم؟؟؟نديدي طرف مهرش فلان عدد بوده براي رهايي فقط بخشيدو جونشو ازاد كرد؟!!خواهرم از من كوچيكتره تو دوران عقد هست مهرش ٢هزارتاس اونم همسرش واسه اينكه راضيش كنه اين پيشنهادو داد ولي من با اينكه رسم داريم بالا باشه من فقط يه جلد قرآن همين نهايتا يه سكه اصلا اعتقادي ندارم 

دقیقا دوستم ۱۱۰ سکه هست هنوز بعد دو سال که داره مراحل طلاق میگذرونه یه دونش هم نتونسته بگیره

عزیز برایه پولش نیست چون حق طلاق با مرده میتونه زنشو چند سال بخوابونه تو اب نمک و طلاقش نده و خودش حکم ازدواج مجدد بگیره بره سر زندگیش من خودم یکی از نزدیکانم ۵ سال موند خونه باباش نتونست طلاق بگیره لا اقل با فشار مهریه یارو پول نده مجبوره بیاد طلاق بده 

مهريه ضامن خوشبختي تو ميشه عزيزم؟؟؟نديدي طرف مهرش فلان عدد بوده براي رهايي فقط بخشيدو جونشو ازاد كرد ...

خب وقتی همونم نباشه که در ازای بخشش آزاد شی چی؟ میشه اسیییییر

313 تا میدونی چقدر میشه؟هر یه دونه سکه فکر میکنی الان چقدره؟خداتومن.همینشم نمیتونه بده.مهریه ات که ب ...

اخه واسه خواهرشوهرم ۸۰۰تا زدن با ۲۰مثقال طلا واسه من با کلی منت واخم و تخم شد این انگار دختر اونا دختره من پشکل جالبیش اینه که خونشون توی یه روستای دورافتاده اس که توی نقشه هم نیست بعد واسه من آدم شدن

تو ۱۰ هزارتا سکه هم بزنی در نهایت ۱۱۰ تاشو میتونی بگیری..پس مهریه ربطی به خوشبختی نداره

من ١٣٠ تا سكه زدم اما اين حرف دروغ محض هست مرد اگر توانايي ماليش رو داشته باشه تا سه هزارتا يكه هم ميتونه مهريه رو بده 

من از نزديك ديدم