2777
2789
عنوان

شماها راست ميگفتيد اون اصلا منو نامزدش نميدونست +اسکرين شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 127 پست
پنج تو روي خانوادم وايسادم الانم بجاي حمايت عاطفي فقطططط تيکه ميندازن  رواني شدممممم داد ميز ...

خیلی خودتو کوچیک کردی .ارزش یه دختر بیشتر از این حرفاس 

😍عاشقتم که😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر تاپیکای قبلتو خوندم فهمیدم چی به چیه اول از همینجا میخام بگم توف تو صورت و شرف اون پسره که بهش میگی نامزد اصلا ارزش این کلمه خیلی بالاتره که بزاری رو اون دوما اون دختری که میخاد باهاش ازدواج کنه میدونه شوهر ایندش یکی رو به عنوان دوست دختر در نظر داره ؟ انقدر که ایشون وقیحن ممکنه به اونم بگه توهم ساکت نشین سر جات چند سال باهات خوش گذرونده علافت کرده دختره رو پیدا کن برو بهش بگو چنتا هم حرف روش بزار و پیاز داغشو زیاد کن تا دختره بره و برنگرده بعدش اونم از زندگیت بنداز برون بفهمه دنیا دست کیه اشغال 

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
حالم بهم خورد ازش تمومش کن رابطه رو فکرده کیه یسری پسرا واقعا پستن نکبت آشغال حرومزاده مطمئن با ...

مهدي تو رابطه با دختر فوق العادس يه کاري ميکنه ديونش بشي

اون دهتر هم مطمعنم يه چيزي بينشونه چون چند ساله اسمشو ميشنوم تو خانوادشون ولي نميدونستم جريان چيه

اول از همه یه نفس عمییییق بکش بعدشم ب این فک کن هیچ پسری ارزش التماس نداره حتی یه لحظه ناراحت نباش برعکس خوشحال باش ک چه زود شناختیش خواهشا خواهشا دوباره وارد رابطه باهاش نشو

نصیحت# دوستانه

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
حالم بد بود شکه بودم خودمم ميدونم بد حرف زدم اون اصلاااااا ککشم نميگزه

ببین عزیزم تن به دوستی باپسرایی نده که اشکاربادخترای دیگ چت میکنه مطمعن باش توزندگیت زیادخیانت میبینی

همون اول میگفتی اقای خائن بروباحدیث وهدی وندا وکوکب ومقدس خانم ازدواج کن فقط دوروبرم نبینمت

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

وای توروخدا با همچین پسری ازدواج نکن.خداخیلی دوستت داره ک دستشو رو کرد واست, بامردی ازدواج کن ک دخترمختر واسش مهم نباشه دیگه , من شوهرم عمرا اگراسم ی دختربیاره واگرازش بپرسم فلانی کیه نمیگه تو زندگیم دخالت نکن تازه خوشحال میشه جون میفهمه ک واسم مهمه . اما این پسر تورو پیرت میکنه و مشخصه ک اهل دختربازی و این دوستیای انروزی هست ک دراینده هرجی بگی میگه ب توربطی نداره 

تیکر عروسیمه

چطور با وجود اینکه خانواده ات این همه مخالفن ۵ سال نشون کرده موندی ؟

مامانت هم حق داره ، از شرایطت راضی نیست ، تو هم که کار خودت رو میکنی . 

تو هنوز بچه ای و نمی دونی ۵ سال نشون کرده یعنی چی .

هر چقدر هم که خانواده ات راضی نبودن ،باید خانواده نامزدت برای جواب گرفتن پافشاری میکردن ،

نه که بزارن ۵ سال همینطوری بگذره، 

معلومه که بعد سال اول نباید ادامه میدادی.