2777
2789
عنوان

جاهایی ک بهتون خوش گذشته کجاست؟

1248 بازدید | 36 پست

کجا تو تهران رفتین ک بهتون خوش گذشته و کلا جای خوبی بوده،رستوران و ایناام میتونه باشه

ی هفته اول عید فقط تهران گردی داریم بااینک تهرانیم

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

تهران واسه تفریح؟؟؟نرفتم😑

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پل طبیعت.. پالادیوم.. پارک آب و آتش اینا خیلی خوب بودن سینما هم که نگو

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

پل طبیعت رو دوسدارم 

پارک جنگلی یاس فاطمی عالیه 

باغ پرندگان 

داراباد 

دربند رو هم دوسدارم 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
پل طبیعت رو دوسدارم  پارک جنگلی یاس فاطمی عالیه  باغ پرندگان  داراباد  دربند ...

یاس فاطمی خوبه؟؟ب ما نزدیکه ولی نرفتیم همش میریم سرخه حصار

خوش به حالتون من عاشق تهرانم

من‌پارسال یه روز رفتم بیرون رفتم پاساژ بوستان برای خرید بعدشم همونجا پیتزا خوردیم خیلی خوشمزه بود😂

بعد اونم رفتم ولیعصر

جاهای خوب زیاد داره تهران میتونین برین

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
تابستون که لواسون خوبه الان فقط باید بری باغ وحش موزه و کاخ سعد اباد پارک جنگلی 

اره لواسون تابستون خوبه

اره بنظرم از سرخه حصار بهتره یعنی من بیشتر دوستداشتم چون خلوت تر و آروم تره  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
پالادیوم برا تفریح رفتی؟    

آره دیگه خرید تفریح نیست؟ برای من که تفریحه

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

نه خوب نیست خونه ما نزدیک اونجاست هیچی نداره

اووو پارک 😶 تبلیغشو تو تلویزیون دیدم😂

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد