2777
2789

دوسه روز پیش مژه هامو اکستنشن کردم. ار همونموقع عجیب قرمز شده چشمم خیلیم درد میکنه الان از خواب بیدارشدم تو آینه خودمو دیدم از ترس مردم خووون خون شده چشمامو بزور میتونم پلک بزنم خیلی درد میکنه.. نمیتونمم برم دکتر تا2شنبه چیکار کنم خوب بشه😭😭

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به چیزی داری 

یا آلودگی به چشمت خورده 

اگه هم بری فقط قطره استریل چشم میدن اگه هم چرک بزنه بیرون پماد چشمی میدن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

خوب عزیزم اولین کاری که میکنی اینه که بری یه ارایشگاه مژه هاتو برداری، بهد برو دکتر

ميشه لطفا براي شادي روح پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستيد؟؟😔همش٣يا٤ثانيه وقتتون رو ميگيره🖤

با شامپو بچه خوب بشور قطره بگیر و پماد چشمی البته به دکتر داروخونه بگی خودش...

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
خوب عزیزم اولین کاری که میکنی اینه که بری یه ارایشگاه مژه هاتو برداری، بهد برو دکتر

اومدم شهرستان اصلا نمیتونم برم تا چندروز دیگه اصفهان الانم ک ارایشگرا اصلا وقت ندارن

اومدم شهرستان اصلا نمیتونم برم تا چندروز دیگه اصفهان الانم ک ارایشگرا اصلا وقت ندارن

خوب ببین اون شهرستانی که هستی ارایشگاه خوب نداره؟؟ برو اونجا چشمتو نشون بده، یزید که نیستن، بین مشتری حتمااا کارتو انجام میدن، 

ميشه لطفا براي شادي روح پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستيد؟؟😔همش٣يا٤ثانيه وقتتون رو ميگيره🖤
خوب ببین اون شهرستانی که هستی ارایشگاه خوب نداره؟؟ برو اونجا چشمتو نشون بده، یزید که نیستن، بین مشتر ...

ارایشگاهی ک اکستنشن کار باشه فکر نکنم داشته باشه.. قره نفازولین میریزم خیلی درد میگیره.. بنظرت بازم بریزم؟ "از دیشب دیگه نفازولین نریختم تو چشمم..

ریمو کن اون مژه هارو حساسیت دادی،نمیتپنی بری ارایشگاه سرچ کن روش برداشتن مژه هارو یه محلولی هست فکر کنم تهیه کن خودت اروم جداشون کن

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻