جنس کیف یه جوری که کثیفیهم به سختی پاک میشه به خصوص روی کیف های روشن چه برسه به خودکار
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
عزیزم🥰چقدر سخته اینجوری براش بگو وقتی اونم همین اندازه بود خیلی براش وقت میذاشتی پس عمدا کرده خواست ...
اینقدر باهاش صحبت میکن ولی احساس میکنه باید مثل خواهر چهار ماهش باهاش رفتار کنم تفاوت نینیشون ۴ ساله من موندم اینا که با تفاوت شنبه کمتر بچه میارن چه میکنن من که اگه چند ماه دیگه ادامه پیدا کنه صد درصد چل میشم
اینقدر باهاش صحبت میکن ولی احساس میکنه باید مثل خواهر چهار ماهش باهاش رفتار کنم تفاوت نینیشون ۴ ساله ...
اره خیلی سخته تنهایی نمیشه مدیریت کرد چون بچه کوچیک وقت ادمو خیلی میگیره،دور از جون....وقتایی که میبینی دنبال توجهه از باباش خواهش کن ببرش پارک یا باهاش بازی کنه یا بچرو بده باباش خودت سرگرمش کن ایشالا که حل شه من خودم بچه کوچیک دارم اصلا وقت برا خودم نمیمونه چه برسه بشن دو تا قدیمیا حال میکردن شیر به شیر بچه میوردن فقطم کوچیکرو نگه میداشتن اونای دیگم تو کوچه با بچه ها میچرخیدن تا بزرگ شن😅😂