2777
2789

جنس کیف یه جوری که کثیفیهم به سختی پاک میشه به خصوص روی کیف های روشن چه برسه به خودکار

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم اگه نرفت نمیخرم براش تا قدر وسایلشو بدونه یادش بده مواظب وسایلاش باشه من جات حرصم گرفت

چون دختر کوچیک تازه بدنیا اومده میخواد اینجوری جلب توجه کنه ولی این وسط من دارم چل میشم باور کن خیلیم بهش محبت میکنم ولی خیلی شده دیگه موندم از دستش

چون دختر کوچیک تازه بدنیا اومده میخواد اینجوری جلب توجه کنه ولی این وسط من دارم چل میشم باور کن خیلی ...

عزیزم🥰چقدر سخته اینجوری براش بگو وقتی اونم همین اندازه بود خیلی براش وقت میذاشتی پس عمدا کرده خواسته بهش توجه کنی....خدا صبرت بده😅

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
عزیزم🥰چقدر سخته اینجوری براش بگو وقتی اونم همین اندازه بود خیلی براش وقت میذاشتی پس عمدا کرده خواست ...

اینقدر باهاش صحبت میکن ولی احساس میکنه باید مثل خواهر چهار ماهش باهاش رفتار کنم تفاوت نینیشون ۴ ساله من موندم اینا که با تفاوت شنبه کمتر بچه میارن چه میکنن من که اگه چند ماه دیگه ادامه پیدا کنه صد درصد چل میشم

اینقدر باهاش صحبت میکن ولی احساس میکنه باید مثل خواهر چهار ماهش باهاش رفتار کنم تفاوت نینیشون ۴ ساله ...

اره خیلی سخته تنهایی نمیشه مدیریت کرد چون بچه کوچیک وقت ادمو خیلی میگیره،دور از جون....وقتایی که میبینی دنبال توجهه از باباش خواهش کن ببرش پارک یا باهاش بازی کنه یا بچرو بده باباش خودت سرگرمش کن ایشالا که حل شه من خودم بچه کوچیک دارم اصلا وقت برا خودم نمیمونه چه برسه بشن دو تا قدیمیا حال میکردن شیر به شیر بچه میوردن فقطم کوچیکرو نگه میداشتن اونای دیگم تو کوچه با بچه ها میچرخیدن تا بزرگ شن😅😂

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اره خیلی سخته تنهایی نمیشه مدیریت کرد چون بچه کوچیک وقت ادمو خیلی میگیره،دور از جون....وقتایی که میب ...

بابا بچه ها قدیم شیر میخوردن میخوابیدن این کولیک و رفلاکسو و آلرژی و هزار تا درد دیگه نمیدونم  چیه این بچه های بی زبون دارن 

بابا بچه ها قدیم شیر میخوردن میخوابیدن این کولیک و رفلاکسو و آلرژی و هزار تا درد دیگه نمیدونم  ...

ای جان اکثر بچه ها همینن الان تا۸ماهگی خوب میشن،میدونم همش باید تو بغل باشه و نا ارومه خیلی سخته نگه داریش ولی دخترت نمیدونه که فکر کرده جاشو گرفته