2777
2789

نوزادم ی هفتشه بدون پوشک خوابید جیش کرده خورده به بند نافش کل پیرهنش خیس شده بود تا حالا اینجوری شده واسه شما؟بند نافش عفونت میکنه؟انقدر گریه کردم دارم میمیرم 😭

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بندنافش که عزیزم بزودی میافته وعفونتم نمیکنه

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس گلم

با آب خالی بشور بعد با سشوار باد ملایم خشک کن ☺

اگر ترشح نداشت مشکلی نیست

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

دکترا میگن الکل نزنید

تا 3 روز دیگه بندنافش میفته☺

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
نگران نباش ادرار ضدعفونی کننده است ولی دیگه بدون پوشک نخوابون

میترسم مریض بشه 😭😭تجربه ندارم کسی هم پیشم نیست ...مطمئنی؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بندنافش که عزیزم بزودی میافته وعفونتم نمیکنه

میترسم چون تو کلاسا میگفت ادار بهش نخوره

اشکال نداره خشکش کن اگه پوشک نمی‌بندی حداقل یه پارچه بذار تو شلوارش که به لباسش نزنه مریض میشه

خوابش برد تو بغلم موقع پوشگ کردن گریه میکرد گفتم شیرش بدم بعد عوض کنم گفتم پوشکش کنم بیدار میشه

دکترا میگن الکل نزنید  تا 3 روز دیگه بندنافش میفته☺

کاش بیفته خیلی حالم گرفته شد گریه م بند نمیاد

کاش بیفته خیلی حالم گرفته شد گریه م بند نمیاد

عزیزم گریه نکن 🤗

تو جنگ ها ادرارو میرختن رو زخم 

ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.زخمش تازه که نیست .نترس.

الان تازه یک هفتشه اگه بخوای با کوچکترین مشکل گریه کنی که نابود میشی. 

قوی باش .🤗🤗

از این دغدغه ها زیاد درپیش داری .♥️

دیگه داره میفته نگران نباش.

اگه دیدی ترشح داره اون موقع ببرش دکتر☺

عزیزم گریه نکن 🤗 تو جنگ ها ادرارو میرختن رو زخم  ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.زخمش تازه که ن ...

هی خودمو لعنت میکنم فکر میکنم مامان بی فکریم 😞😞