2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روزه نمیگیره؟من مادرم میگ تا ۱۰ روز اول اول نخوردم...یکم باهاش بازی بازی کن ان شا الله میگیره بالاخره

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
چند روزه نمیگیره؟من مادرم میگ تا ۱۰ روز اول اول نخوردم...یکم باهاش بازی بازی کن ان شا الله میگیره با ...

سه ماه ونیمشه،از وقتی واکسن دوماهگی زد اینجوری شد.فقط تو خواب میخوره

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
سه ماه ونیمشه،از وقتی واکسن دوماهگی زد اینجوری شد.فقط تو خواب میخوره

پسر منم وقتی واکسن زد اینطوری شد ما با قطره چکون و قاشق بهش شیر میدادیم خیلی سخت بود تا چند ماه اینطوری بود ماهی یه کیلو دویص گرم اضافه میکرد وقتی واکنس زد شد ماهی 300گرم 

پسر منم وقتی واکسن زد اینطوری شد ما با قطره چکون و قاشق بهش شیر میدادیم خیلی سخت بود تا چند ماه اینط ...

هم واکسن دو ماهگی؟

بعداز چندوقت درست شد؟

الهی چه سخت 

علتش چی هست از دکتر مشورت میگرفتی یا خود شبکه بهداشت؟؟؟ 

ایشالله دلت شاد بشه و بچه ات رو در آغوش خودت شیر بدی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
الهی چه سخت  علتش چی هست از دکتر مشورت میگرفتی یا خود شبکه بهداشت؟؟؟  ایشالله دلت شاد بش ...

مرسی عزیزدلم،والا نمیدونم چرا اینجوری شد بچم بخدا خیلی حرص میخورم

شبکه بهداشت گفت بعضی بچه ها اینجورین باید مدارا کنی باهاشون

شیرمو میریختم  تو پستونک با قطره چکون بهش میدادم یعنی قطره قطره شیر میخورد تازه پستونکم نمیگرفت ...

عزیزم شیرت کم نمیشد میگن با میک زدن شیر زیاد میشه....