2777
2789
عنوان

فقط بگین چجوری بپرسم که راستشو بگه

449 بازدید | 37 پست

من بخاطر شرایط کاری همسرم که قضیش طولانیه مجبور هستم این شبا خونه مامانم بخوابم

چون بچه شب تا صبح گریه میکنه و همسرم نمیتونه بخوابه و فرداش به کاراش برسه

خلاصه که میاد خونه مامانم شام میخوره و با بچه بازی میکنه و آخرشب میره خونه خودمون.

دیشب بخاطر کاری که امروز داشتم به پیشنهاد همسرم اومدم خونه خودمون تا کارمو انجام بدم.

نیمساعت پیش که مشغول جمع وجور کردن خونه بودم روی دراور اتاق خوابمون ته سیگار خاموش دیدم.

همسرم سیگاری نیست و از سیگاریها بدش میاد حتی کسی سیگار کشیده باشه بره محل کارش بهش میگه برو هر وقت دهنتو شستی بیا.انقد که حتی از نفس سیگاری بدش میاد.یکدونه کلید هم بیشتر نداریم یعنی همسایه و صاحبخونه و اینا کلیدمونو ندارن.

خییییلی موضوع برام مبهمه.

نمیدونم چجوری بفهمم قضیه چیه

اگر میتونین راهنماییم کنین

ممنون

مطمعنی عمدا نمیگه از سیگار متنفره که تو یه بار بهش شک نکنی سیگار میکشه؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستاشو میاره خونه شبا فیلم پو.رن میبینن 😐

طرفب اندازه کافی زهر ترک شد دگ چزی ننویس :۰

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
مطمئنم این قضیه به من ربط نداره اصلا من با سیگار کشیدن مشکل ندارم خودش دوست نداره

نمیدونم اخه ادم نمیتونه شک کنه به چیزی ...ینی الان تو ذهنت اینه ممکنه خانوم اورده باشه خونه ؟اگه اینجوری که میگی از سیگار متنفره قطعا با یه سیگاری رابطه نداره که ...بد به دلت راه نده رک و راست ازش بپرس یا لباساشو بو کن ببین بوی سیگار نمیده کلا یه کم صبر کن تا چیز بیشتری بفهمی الان اگه سریعا بگی ممکنه حواسشو جمع کنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ازش سوال نکردی تا الان؟؟؟؟

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊

کاری نداره میتونه عکسو بردارهببره ی اتاق دگ دوباره بیاره نصب کنه

شک به دلت راه نده یه سوال که این حساسیتا رو نداره ساید جوابی داد ک قانع شدی

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊
نمیدونم اخه ادم نمیتونه شک کنه به چیزی ...ینی الان تو ذهنت اینه ممکنه خانوم اورده باشه خونه ؟اگه این ...

نه عزیزم

بو ادکلن میده

کلا دیشب اومدم خونه احساس کردم شیشه ادکلنش چپ شده یا شکسته جایی

انقد که همه جا بوی ادکلن میامد.

شایدم کلیدو داده به کسی.....