2777
2789

هر کسی یه دلیل خاصی برا سقطش داره اره با دارو و استراحت مطلق میشه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

دلایل به جز شوک و ورزش سنگین و این چیزا معمولا برای سقط خود به خودی نقص خود جنینه، که یه جورایی جنین خود کشی میکنه.

مشکلات هورمونی هم میتونن باشن که اونا با شیاف و این چیزا درست میشن

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سقط نبود ولی تو ۲۱هفته زایمان زودرس شدمو از دستش دادم 

دوس ندارم بیشتر توضیح بدم چون حالم بد میشه هرکی خواست تاپیکای قبلیمو بخونه

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

من ی بار سقط داشتم ،سری پیش فقط یکبار و به خاطر استرس شدید خونریزی و بعد هم مجبور شدم سقط کنم .

این بار که باردار شدم ،با اولین مشکل فورا به بیمارستان یا مطب میرم و از دارو های طب اسلامی هم استفاده کردم .

ی داروی گیاهی هست میگن دهانه رحم رو میبنده فرفیون اون رو چند شب استفاده کردم .شما اگه خواستی حتما باید از ی مشاور طب اسلامی سوال کنی ،نحوه و مقدار مصرف داره.

عزیزم شما اولین باره دارین مادر میشین؟؟؟😍😍😍

اره عزیزم😊

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
خانومایی ک قبل بارداری تحت نظر دکتر هستن،تاثیری تو درصد سقط داره؟؟؟

اره دیگه قبلا باید بری پیش خانوم دکتر ازمایشات قبل بارداری انجام بدی و خیالت بابت اقدام راحت باشه بعد که باردار شدی میری پیش دکتر پرونده بارداری باز کنی بعد ازمایشات بارداری و سونوگرافی انجام میدی اگه مشکلی باشه میگه استراحت مطلق باش

اره دیگه قبلا باید بری پیش خانوم دکتر ازمایشات قبل بارداری انجام بدی و خیالت بابت اقدام راحت باشه بع ...

الان منم همین کار و انجام دادم و باوهمسرم منتظریم ک جواب بگیریم....در حال اقدام هستم اما انقدر سقط زیاد شده ک نگرانم از الان😢😢

💖صلوات میفرستی برام
الان منم همین کار و انجام دادم و باوهمسرم منتظریم ک جواب بگیریم....در حال اقدام هستم اما انقدر سقط ز ...

استرس خودش عامل سقطه نگرانی و اینا