2777
2789
عنوان

خواب طلاق😰😞

7388 بازدید | 26 پست

وای خواب دیدم شوهرم میخواد طلاقم بده هیج جارو نداشتم خیلی بد بود چند وقت شوهرم ازم ایراد میگیره همش عصبانی میگم بهش ناراحتی طلاقم بده دیگه این کلمه رو نمیگم گفتنش آسون بود اما..... میشه بگین یعنی چی واقعا شوهرم میخواد طلاق ام بده😭😭😭😭😭

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دست خودشه :/

اره مهریه ام هم زیاد نیست 19 تا اشرفی ک نمیدونم چیه و چقدر میشه خیلی دعوا داریم همش سر چیزای الکی

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
فکرت درگیره بابا تو ناخواگاهت مونده هیچ معنی نداره

خدا کنه اینطور باشه

من انقد اینجا  خیانت میخونم .. همیشه خواب میبینم شوهرم داره خیانت میکنه . وسط شب بیدار میشم میزنمش😐

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
هر خوابی تعبیر نداره  صدقه بدید

ممنون عزیزم همین الان خواب بودم از شدت ناراحتی بیدار شدم 

من همیشه خواب می دیدم ک ی پسر ب دنیا اوردم چندبار 

ولی از وقتی شوهرم میگه دوقلو دوست دارم همش خواب میبینم دوقلو پسر دارم 

اینقد میترسم دو قلو بشه آخه شوهرم دعاهاش خیلی زود میگیره 

نیتش ک صافه کافیه ی چیزی بگه سریع پیش میاد 😔

یکبار من گفتم طلاقم بده تا پای محضر رفتیم  بعدش فهمیدیم باد اول بریم دادگاه😐😐😐 شوخیشم قشنگ ...

ان شاءالله همیشه خوشبخت باشی اره خیلی بد