2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 246 پست
انشالله که مثبته دوباره تکرار کن به نظرم ولی بعید میدونم منفی باشه

ان شاءالله ... ممنون خانمی 😍😘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مرضیه جون ... بارداریت مبارکههه

ممنون عزیزم

انشاءالله باردار باشی عزیزم

از ته دلم برات دعا میکنم

منم هنوز وضعیت مشخصی ندارم

بازم تهدید به سقط هستم

پارسال یادت هست

دقیقا همین موقع بود...

الان اومدم دوباره آز بدم گفته یه ساعت دیگه آماده هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
ممنون عزیزم ... آزمایشگاه امروز بسته نیست؟؟؟

نه من که الان آزمایشگاه هستم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
گلم مرسی خیلی کمرنگ تو عکس مشخص نیست زیاد

ان شاءالله بزودی پرررررنگ میشه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
ممنون عزیزم انشاءالله باردار باشی عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم منم هنوز وضعیت مشخصی ندارم ب ...

ان شاءالله چیزی نیست مرضیه جون امیدت بخدا باشه ... فقط شاید زود رفتی آز دادی 

نه من که الان آزمایشگاه هستم

منم پارسال اسفند سقط داشتم باهم بودیم ... بعد اونم بازم خرداد سقط داشتم .... امیدم بخداست 

بچه ها کسی تو اطرافیانش این مدل بی بی چک خط کحی ندیده و باردار بوده باشه

برم آزمایش خون به نظرت ۵ روز دیگه وقت پریودیمه ولی بدنم کلا درد سینه هام ورم کرده

به نظر من فعلا نرو تا موعدت برسه .. که خوب بتات بالا بره نگن مشکوکی و هی آزمایش تکرار کنی

سلام مبارکه مثبته به خط کجش کار نداشته باش

سلام ... ممنون .. یعنی منفی نیست یا کاذب باشه ..