2777
2789
بهتره تامثبت نشده هزینه الکی نکنی واسه آزمایش

آخه بعضی ها اینجور میگن که میشه این اتفاق بیوفته ، میخوام ببینم کسی بوده ؟ 

بعد من هنوز پریودیم نیومده برم دکتر اولین کار که میکنه میگه آزمایش بده 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چن روزم صبرکن بعد...دوستم 20روزبعدپریودش آزمایشش نشون داد درحالی که بی بی هاشم بعد یه ربع مثبت می ...

همین چیزی امکان نداره هورمون اول وارد خون میشه بعد وارد ادرار .ازمایش بتا قبل پریودی هم ممکنه نشون بده ولی بیبی ها اکثرا بعد تاخییری 

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻

دوستم بیشتر از یه هفته از موعد پریودش گذشت هرچی تست زد منفی شد حتی ازمایش خون هم رفت منفی شد!!! 

بعد یه مدت دیگه همینجوری ازمایش داد مثبت شد 😳 

ولی من با همون تست معمولی سه روز از موعدم گذشته بود مثبت شد. بعضیا خونشون دیرتر نشون میده عجله نکن به قول قدیمیا میگن ۴۰ روز بگذره از اخرین پریودت یا ۵۰ روز بعد ازمایش بده 

واي بچه ها من موندم جرات بي بي چك زدن ندارم 

ميخوام آز بدم دو روز مونده به موعدم

كلي كار توي خونم تلنبار شده ميترسم مثبت باشه كار كنم يه چيزي بشه 

از اون ورم وضعيت خونه رو مخمه

چقدم كه زمان دير ميگذره

😩😩

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
همین چیزی امکان نداره هورمون اول وارد خون میشه بعد وارد ادرار .ازمایش بتا قبل پریودی هم ممکنه ن ...

شرمنده من نمیدونستم دوست شما بوده وشمام توماجرابودین که انقدمطمعن میگین همچین چیزی امکان نداره😂😂😂

دکترخودشم واسه همون بی بی چکا همش شک میکردو آمپول نمیدادتاپریودشه حتی تومطبشم بی بی چک زده بود بعد یه رب بیست دیگه قشنگ هاله مینداخت...هردوروزآزمایش میدادهمش منفی آخرشم بعد20روزبرای آخرین بارفرستادش آز بتاش مشکوک شد بعددوروز بتای عادیشوپیدا کرد 

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍
واي بچه ها من موندم جرات بي بي چك زدن ندارم  ميخوام آز بدم دو روز مونده به موعدم كلي كار توي ...

بزن عزیزم ، احتمالا الان یه هاله ای میندازه

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹