یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستم بیشتر از یه هفته از موعد پریودش گذشت هرچی تست زد منفی شد حتی ازمایش خون هم رفت منفی شد!!!
بعد یه مدت دیگه همینجوری ازمایش داد مثبت شد 😳
ولی من با همون تست معمولی سه روز از موعدم گذشته بود مثبت شد. بعضیا خونشون دیرتر نشون میده عجله نکن به قول قدیمیا میگن ۴۰ روز بگذره از اخرین پریودت یا ۵۰ روز بعد ازمایش بده
همین چیزی امکان نداره هورمون اول وارد خون میشه بعد وارد ادرار .ازمایش بتا قبل پریودی هم ممکنه ن ...
شرمنده من نمیدونستم دوست شما بوده وشمام توماجرابودین که انقدمطمعن میگین همچین چیزی امکان نداره😂😂😂
دکترخودشم واسه همون بی بی چکا همش شک میکردو آمپول نمیدادتاپریودشه حتی تومطبشم بی بی چک زده بود بعد یه رب بیست دیگه قشنگ هاله مینداخت...هردوروزآزمایش میدادهمش منفی آخرشم بعد20روزبرای آخرین بارفرستادش آز بتاش مشکوک شد بعددوروز بتای عادیشوپیدا کرد
مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍