2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

95 بازدید | 14 پست

یکسال ونیم پول گذاشتیم تو بانک مسکن که خونه بخریم حالا با این پولی که ما داریم نمیتونیم لونه مرغم بخریم از بس فکر کردم غصه خوردم دارم دیونه میشم

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خونه شده ماشین پول ماشین شده موبایل پول موبایل شده خورد و خوراک هفتگی

همه اطرافیانمون خونه دار شدن ما هیچی یکسال ونیم با زجر سرکردیم حالم شد این

اگر همین یه بار بود غصه نمیخوردم همش تو زندگی بد شانسی اوردیم 

مطنعنم اندارع بدشانسیا من نبوده 

خدا بزرگه خودش درست میکنخ همه چیو.

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

الهی بگردم، تقریبا اوضاع همه سخت شده، باید صبور باشیم توکل کنیم

برای طهور مولامون دعا کنیم، آقا ظهور کنن یک فقر برای صدقه پیدا نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
مطنعنم اندارع بدشانسیا من نبوده  خدا بزرگه خودش درست میکنخ همه چیو.

شوهرم دوازده ساله سر کار چی داریم ما یه پراید ۸۱ با چهل میلیون پول که الان دیگه هیچی نمیشه .همه همکارش بهترین خونه بهترین ماشین ماهم هیچی به هیچی

الهی بگردم، تقریبا اوضاع همه سخت شده، باید صبور باشیم توکل کنیم برای طهور مولامون دعا کنیم، آقا ظهو ...

ان شالله .تنها دل گرمیم همین هست ظهور

شوهرم دوازده ساله سر کار چی داریم ما یه پراید ۸۱ با چهل میلیون پول که الان دیگه هیچی نمیشه .همه همکا ...

ماهم ی پراید داریم اگا خب دو برابرش قرض و قسط داریم

شاید همونم فروختیم دادیم جادقرضامون

گند بزنن ب زندگی من 

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
ماهم ی پراید داریم اگا خب دو برابرش قرض و قسط داریم شاید همونم فروختیم دادیم جادقرضامون گند بزن ...

دوسال دارم تو غربت تو بدترین نقطه ای ایران زندگی میکنم به امید خونه دار شدن همش به باد رفت هیچ امید به اینده ندارم

دوسال دارم تو غربت تو بدترین نقطه ای ایران زندگی میکنم به امید خونه دار شدن همش به باد رفت هیچ امید ...

عزیزم من فقط تونستم ی صلوان بفرستم برات

کاری از دستم بر نمیاد.