2777
2789

سلام بچه ها من هشت هفتمه الان نزدیک یک هفته اس فقط سرفه میکنم داغون شدم از بس سرفه کردم،سرمانخوردم اصلا فقط سرفه اس بدون هیییییچ علامتی،ضرر نداره برای نی نی؟ تو نت دیدم نوشته بود ممکنه یجور حساسیت باشه...کیا مثل من بودن بگین چیکار کنم خوب بشم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

دوستم اینطوری بووود دکتر گفت حساسیته . ۵ ماهگیش برطرف شد

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان اینطورم، خصوصا بیرون میرم باد میره تو گلوم.

حساسیته ، سالای پیشم‌اینجوری شدم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

میگن الرژی بارداریه ..جواب پیدا کردی به منم بگو راه درمانش چیه

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

من اینجوری بودم از ماه سه تا پنج 

یه خدا خیر دیده ای بهم گفت عناب دم کن بخور 

شمارو نمیدونم  چون هفته تون پایینه میشه خورد یا نه 

ولی من بعد از دوماه  با یه روز عناب خوردن خوب شدم ... راستی آب نمک قرقره کن. 

من اینجوری بودم از ماه سه تا پنج  یه خدا خیر دیده ای بهم گفت عناب دم کن بخور  شمارو نمید ...

اب نمک ک قرقره میکنم،عناب رو نمیدونم بازم میپرسم،ممنونم دوستم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
یعنی باهام میمونه ی مدت؟

نمیدونم عزیزم  دوستم ک  همش سرفه میکرد . بعد فهمید مادرشم تو بترداری اینجوری بوده . ایشالله زود خوب بشی. ن ضرری نداره واسه بچه 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...