این سوال احتمالا برای خیلی از افراد پیش آمده که آیا می توان در دوران قاعدگی موها را رنگ کرد؟ جواب خیر است، شما نمی توانید در دوران پریودی یا عادت ماهیانه موهایتان را رنگ کنید. زیرا پوست در دوران قاعدگی به شدت حساس می شود در نتیجه با گذاشتن رنگ مو ممکن است پوست سر بیشتر تحریک شود و ایجاد سوزش و خارش کند. هم چنین ممکن است در این دوران شما موهایتان رنگ باز نکند و در نتیجه به رنگ مد نظرتان نرسد. برای اینکه این مطلب بیشتر برایتان روشن شود، حتما مقاله رنگ مو در دوران قاعدگی را در مجله اینترنتی مو تن رو بخوانید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....