2777
2789
عنوان

چطور لکه‌های لباس رو از بین ببرم؟

24200 بازدید | 22 پست

بچه ها من همسرم پیراهن‌هاش رو به خشکشویی نمیده. کاری ندارم درست یا غلط. دلایل خودش رو داره. حالا مشکل اینجاست که هرکاری میکنم پیراهن‌ها، خصوصا یقه و سرآستین‌های لباس‌های سفید تمیز نمیشه. نمی‌دونم باید با دست بشورم یا بندازم تو ماشین؟ چه شوینده‌ای بزنم؟ بزارم خیس بخوره؟ چند باری هم با دست و فرچه شستم، ای.. تمیز میشه. ولی پارچه آسیب می‌بینه. این هتل‌ها و رستوران‌ها چکار می کنن ملحفه‌ها و رومیزی‌های سفیدشون آنقدر تمیز و بی‌لکه هست؟ اگه راهکاری دارین ممنون میشم بگین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس سفیدا رو با وایتکس تو تشت خیس کن بعد با دست بشور 

یا یقه و سر آستینا رو مایع ظرفشویی بمال بنداز تو ماشین 

اگه لباس رنگیه روی لکه هاشو سیف قرمز اسمری کن بمال تا پاک شه

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

من اول یقه و سر آستین پیراهن شوهرم رو با دست میشورم..با همون پودر شوینده ای ک داخل ماشین میزارم..بعد لای یقه پودر میزارم تاش میکنم میندازم تو ماشین تمیز میشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اسپری یقه و سرآستین بخر امتحان کن  پودر لکه بر هم هست

لکه‌بر مایع رو امتحان کردم.  نتیجه نگرفتم. لکه بر پودری بد نبود. رو سرآستین‌ امتحان کردم. راستش من هم خرو می‌خوام و هم خرمارو 😁 دستورالعمل‌هاش زیاد بود. حوصله‌ام نیومد 😂

لکه‌بر مایع رو امتحان کردم.  نتیجه نگرفتم. لکه بر پودری بد نبود. رو سرآستین‌ امت ...

خخخخ پس از تنبلیه خودته ،،سفیدارو با با وایتکس کارشو را بنداز بقیرم با لکه بری چیزی 

والا منم کم ندارم تو تنبلی ..

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
اول با پودر پرسیل دستی لکه گیری کن یه شب تا صبح هم خیس بخوره لکه هاش میره بعد بنداز تو ماشین 

حتما.  ممنونم. ولی آخه سوالم اینه که رستوران‌ها دستی که لکه‌گیری نمی‌کنن. میدن خشکشویی که آنقدر تمیز و آهار زده میشه؟