بچه ها من همسرم پیراهنهاش رو به خشکشویی نمیده. کاری ندارم درست یا غلط. دلایل خودش رو داره. حالا مشکل اینجاست که هرکاری میکنم پیراهنها، خصوصا یقه و سرآستینهای لباسهای سفید تمیز نمیشه. نمیدونم باید با دست بشورم یا بندازم تو ماشین؟ چه شویندهای بزنم؟ بزارم خیس بخوره؟ چند باری هم با دست و فرچه شستم، ای.. تمیز میشه. ولی پارچه آسیب میبینه. این هتلها و رستورانها چکار می کنن ملحفهها و رومیزیهای سفیدشون آنقدر تمیز و بیلکه هست؟ اگه راهکاری دارین ممنون میشم بگین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اول یقه و سر آستین پیراهن شوهرم رو با دست میشورم..با همون پودر شوینده ای ک داخل ماشین میزارم..بعد لای یقه پودر میزارم تاش میکنم میندازم تو ماشین تمیز میشه..
اسپری یقه و سرآستین بخر امتحان کن پودر لکه بر هم هست
لکهبر مایع رو امتحان کردم. نتیجه نگرفتم. لکه بر پودری بد نبود. رو سرآستین امتحان کردم. راستش من هم خرو میخوام و هم خرمارو 😁 دستورالعملهاش زیاد بود. حوصلهام نیومد 😂