2821
2789
نمیدونم روم نمیشه ولی خب میگم تو دوران عقد رابطه ما درهمین حد بود و همسرم بیشتر سمت سینه ..... و ق ...

منم دقیقا تو دوران نامزدی اینطوری شدم شوهرمم بیشتر ب سمت سینم میرفت ولی الان سه ساله ازدواج کردم دیگه خوب نمیشم دکتر گفت کیست داری 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا اینقدر دپرسی از ترشح سینه که نمیمیری

دکتر من بهم گفت افزایش ی چیزی تو سینت رو ب افزایشه که احتمالش هس توی اینده برات مشکلی پیش بیا منظورش سرطان سینه بود 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
نمیدونم روم نمیشه ولی خب میگم تو دوران عقد رابطه ما درهمین حد بود و همسرم بیشتر سمت سینه ..... و ق ...

آره این کاملا علمیه

برای همین میگن حتی اگه زایمان هم نکرده باشی زیاد که به سینه مک بزنی شیر میاد ازش

هورمون پرولاکتین میره بالا

_آبنبات هستم_

ترشحات سبز رنگ سينه معمولا به خاطر عفونت مجاري شيري إيجاد ميشه و خوش خیم هست  به سرطان ربطي نداره. شاید سينه پلي كيستيك داريد . ممكنه دكتر براتون إنتي بيوتيك تجريز كنه همراه با ويتامين اي براي درد. اگر هم پزشك گفت مهم نيست كه به تشخيصش اعتماد كنيد.

اولویت با نظر پزشک هست گلم 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
منم سونوگرافی نرفتم 

سونو‌رفتم‌مهر‌ماه‌دکتر‌گفت‌چیزی‌نیست‌فقط‌کیست‌داری‌.دوبارهم‌ازمایش‌دادم‌گفت‌چیزی‌نیست‌.ولی‌همچنان‌ترشح‌‌‌داره‌.سه‌ساله‌پسرمو‌از‌شیر‌گرفتم