2777
2789
عنوان

چطور دل بقیه رو بدست بیاوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در واقع اونی که ما بهش جذب میشیم اول از همه تیپ و لباس و چهره اون فرد هست شما وقتی با یکی میخوای اشنا بشی دروم اونو که نمیشناسی و اولین چیز به نظرم چهره تورو جذب میکنه. اما یه عده افراد هستن زیبایی دردنی دارن یعتی خوب صحبت میکنن و..

ببین در واقع اونی که ما بهش جذب میشیم اول از همه تیپ و لباس و چهره اون فرد هست شما وقتی با یکی میخوا ...

درسته

First impression همیشه مهمه

ولی برای روابط موندگار بعدش هم مهمه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
سلام وقتتون بخیر ببخشید شما چه ایالتی از آمریکا رو برای شروع پیشنهاد می‌دین؟ با دو تا بچه زیر هفت سا ...

سلام گل

کاملا بستگی به شرایطتتون داره

جدیدا خیلی میشنوم از خوبی های ایالت تگزاس میگن ولی نمیدونم شرایط زندگی برای بچه ها هم خوب باشه یا نهح

نظرتون راجع به شیکاگو چیه؟

من هیچ وقت شیکاگو نبودم ولی شنیدم وحشتناک سرد ه و چیز مثبتی ازش نشیدم

سلام اسی کار واجب دارم اگه پیاممو دیدی جواب بده خواهشا

سلام بفرمایید در خدمتم

من یه قرصی احتیاج داشتم اینجا چون تحریمه نداره هیجامیخواستم از اونجا سفارش بدم بنظرت چجوری میشه ؟

والا نمیدونم، باید به مسافر بگید

یه کانال تلگرامی هست اسمش پاکت هست، اونجا ادمایی که رفت و شد میکنن به ایران هستن و کسایی مثه شما احتمالا از اون طریق باید کسیو پیدا کنید