2777
2789

یه حرفی نصفه نیمه میزنن بعد میرن ک ملت بیان بگن آخه چرااااا؟ دیگه چی گفت؟؟ خب بعدش؟ اهاااااای استارتر؟؟ با تاپیک 40 تا 50 صفحه همش حرفای الکی😑😐

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

منم بدم میاد. همون اولش دیدم استارتر کامل توضیح نداده و همه چی گنگه ب خودم احترام میزارم ترک میکنم تاپیکو

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم میاد. همون اولش دیدم استارتر کامل توضیح نداده و همه چی گنگه ب خودم احترام میزارم ترک میکنم ت ...

من هم همینطور ببینم باید تند تند بگی خب میزارم میرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم بدم میاد. همون اولش دیدم استارتر کامل توضیح نداده و همه چی گنگه ب خودم احترام میزارم ترک میکنم ت ...

دقیقا منم 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
و بیشتر تعجب از کساییه که تو همچین تاپیکایی میمونن

خب کنجکاو میشن بنده های خدا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کشته مرده اون تاپیکایی هستم که اسکرین شات میزاره بعد بقط ۲۰صفحه میره جلو که بفهمن آبی کیه زرد کیه😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خب کنجکاو میشن بنده های خدا

خب اگه کنجکاون میتونن تاپیکو بزارن ذخیره مثلا شب بهش سربزنن از کنجکاوی دربیان 

ولی اینکه میذونیم استارتر داره بازیچمون میکنه و همچنان هستیم عجیبه :|

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
خب اگه کنجکاون میتونن تاپیکو بزارن ذخیره مثلا شب بهش سربزنن از کنجکاوی دربیان  ولی اینکه میذون ...

این هم هست ولی نمیدونم شاید دلیل خودشون رو دارن